Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Τελικά μας ψεκάζουν! ...Λέγεται Devil's Breath και είναι μια ναρκωτική σκόνη που μπορεί να μετατρέψει σε υποχείριο κάθε άνθρωπο με μια απλή εισπνοή

Μια παγκόσμια συνωμοσία αποκαλύφθηκε στο Παρίσι με αυτουργό μια Κινέζααλλά όλες οι αποδείξεις υπήρχαν εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα.
Ολοι αναρωτιόμασταν πώς είναι δυνατόν να εκδηλώνεται τόσο έντονα η αίσθηση της χαϊβανίτιδας (όρος του Δημοσθένη Λιακόπουλου) στις κάλπες, μέχρι που ήλθε η Παρασκευή 4/9/2015. Τότε διαβάσαμε στην εφημερίδα «Espresso» (σελίς 23) τα ακόλουθα: «Λέγεται Devil's Breath και είναι μια ναρκωτική σκόνη που μπορεί να μετατρέψει σε υποχείριο κάθε άνθρωπο με μια απλή εισπνοή. Συμμορίες στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούν όλο και πιο συχνά την "Ανάσα του Διαβόλου", που στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί από τη CIA ως ορός αλήθειας και από τους ναζί στα ανατριχιαστικά πειράματά τους, με τελευταίο καταγεγραμμένο κρούσμα στο κοσμοπολίτικο Παρίσι. Εκεί, στο 20ό Διαμέρισμα, ηλικιωμένη γυναίκα μπήκε στη διαδικασία να δώσει οδηγίες σε Κινέζα που την πλησίασε ζητώντας κατευθύνσεις. Την ώρα που έσκυψε να δει καλύτερα τον χάρτη, η Κινέζα φύσηξε στο πρόσωπο της ηλικιωμένης μια λευκή σκόνη. [...] Αφού φυσήξουν τη σκόνη στο πρόσωπο του θύματος, αυτό μπαίνει σε μια κατάσταση ύπνωσης και κάνει ό,τι του ζητούν».
Παραβάν
Αυτή η ουσία είναι, παιδιά. Η σκόνη φταίει για τα μαύρα μας τα χάλια και την υπερψήφιση προσωπικοτήτων που κάνουν βαράκια με τις βαλίτσες της Siemens και μας κοροϊδεύουν λέγοντας ότι απέκτησαν ντουζίνες ακίνητα με τον...
μισθό τους. Η «Ανάσα του Διαβόλου» απλώθηκε πάνω από τη χώρα και οι μεγάλοι αγωνιστές όλων των παρατάξεων υπογράφουν Μνημόνια με τόση ηδονή όση είχε η κινηματογραφική Εμμανουέλα όποτε απολάμβανε τις περιποιήσεις των... φίλων της.
Ισως να κρύβονται κοντόσωμοι Κινέζοι πίσω από τα παραβάν των εκλογικών τμημάτων και, μόλις μπαίνει ο αμέριμνος Ελλην ψηφοφόρος, να του τρεσάρουν ένα σύννεφο σκόνης κατάμουτρα και να σταυρώνει στα ψηφοδέλτια ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί στον γαλαξία.
Η λύση είναι εξαιρετικά απλή: να κυκλοφορούμε όλοι με μάσκες και σκάφανδρα απ' όπου θα αναπνέουμε με συσκευές οξυγόνου. Επιπλέον, στις ημέρες όπου «μιλάει» ο λαός και έπειτα δεν μπορούμε να ακούσουμε καν αυτό που είπε, να μπαίνουμε στα εκλογικά τμήματα κρατώντας την αναπνοή μας. Να αντέξουμε λίγο κι έπειτα θα πάρουμε όσες ανάσες θέλουμε.
Παναγιώτης Λιάκος

What is Devils Breath (Scopolamine), and Why its Important. the missing piece to the puzzle Drug

Devils Breath takes away your free will, and Why its Important.. the missing piece to the puzzle Scolpomine used in Columbia to rob and rape, our CIA has been rumored to use it and Its been around since ancient times
Here is Vices documentary on it http://www.youtube.com/watch?v=ToQ8PW...
Devils Breath Drug What is Columubia Video Scopolomine vice infowars theblaze alex jones

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.