Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ESM: Εφαρμόστε τις αλλαγές στις συντάξεις μέχρι την πρώτη αξιολόγηση [Η_πτέρυγα μέσα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. Λαϊκή Ενότητα) που καταψήφισε το πακέτο διάσωσης των 86 δισ. ευρώ απέτυχε να εκλεγεί στις_πρόσφατες εκλογές»... Τι δεν κατάλαβες;]

Φρένο σε κάθε συζήτηση για επαναδιαπραγμάτευση του τρίτου μνημονίου βάζει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM), τονίζοντας ότι η καταβολή οποιασδήποτε δόσης συνδέεται αυστηρά με την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων.

Σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Die Presse», το μέλος του ΔΣ του Μηχανισμού, Ρολφ Στράουx (Rolf Strauch) μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) προειδοποιεί μάλιστα ότι εντός του Οκτωβρίου πρέπει να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση, η οποία προβλέπει ότι οι αλλαγές στις συντάξεις πρέπει ήδη να έχουν εφαρμοστεί.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν φοβάται ένα αίτημα επαναδιαπραγμάτευσης από την πλευρά της νέας κυβέρνησης, ο Ρ. Στράουχ είναι κατηγορηματικός:
«Όχι, οι δεσμεύσεις ισχύουν. Οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις κυριαρχούν στο νέο ελληνικό κοινοβούλιο. Η πτέρυγα μέσα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. Λαϊκή Ενότητα) που καταψήφισε το πακέτο διάσωσης των 86 δισ. ευρώ απέτυχε να εκλεγεί στις πρόσφατες εκλογές».
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.