Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Τι σου είναι η «καρέκλα»! - Ώστε "Το ασφαλιστικό μας σύστημα χρειάζεται ορθολογισμό" κ. Αλέξανδρε Τριανταφυλλίδη του "αριστερού" ΣΥΡΙΖΑ; - VIDEO

 
Τι σου είναι η «καρέκλα»! Ακούσαμε σε κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη να προσπαθεί να δικαιολογήσει το νέο «μαχαίρι» που έρχεται στις συντάξεις με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που ακούγαμε στο παρελθόν από τους βουλευτές Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ.
«Το ασφαλιστικό μας σύστημα χρειάζεται ορθολογισμό», «δεν θα υπάρξουν οριζόντιες περικοπές». «δεν θα θιγούν οι μικρές συντάξεις» …. ξέρετε τώρα … η γνωστή καραμέλα που την πιπιλίζουν για πολλά χρόνια οι «εθνοσωτήρες» μας και δεν λιώνει ποτέ.

Ασυναίσθητα θυμηθήκαμε τα λεγόμενα του ίδιου ανθρώπου, τότε που παρουσίαζε μια πολύ αξιόλογη εκπομπή στην ΕΡΤ3, τον «Λαβύρινθο». Ανατρέξαμε, λοιπόν στο αρχείο μας και αλιεύσαμε ένα βίντεο απ’ την … μακρινή εποχή του 2011.

Βασικά στο βίντεο μιλάει ο Νίκος Μπογιόπουλος έχοντας την πλήρη συγκατάβαση στα λεγόμενα του, από τον σημερινό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν λάβρος ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της τότε κυβέρνησης. Σήμερα που βρέθηκε σε κυβερνητική βουλευτική καρέκλα επιδοκιμάζει όσα χτες κατάγγειλε.

Προκύπτει όμως και ένα άλλο συμπέρασμα απ’ το παρακάτω βίντεο: Οι κυβερνήσεις αλλάζουνε η βάρβαρη ταξική πολιτική παραμένει. ...

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου