Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

"Βόμβα" Ρωμανιά: Το υπουργείο Εργασίας έδωσε 2 εκατ. ευρώ για να αποκωδικοποιήσει τους νόμους, για δουλειά που έκαναν υπάλληλοι του υπουργείου (Video)

«Όταν πήγα στο υπουργείο θέλησα να δω τι συμβαίνει με την κωδικοποίηση, δηλαδή ποιος θα μαζέψει τα νομοθετήματα, τις εγκυκλίους, τις υπουργικές αποφάσεις, τις εγκυκλίους των ασφαλιστικών ταμείων για να βγάλουμε μία ενιαία νομοθετική ρύθμιση» είπε ο Γιώργος Ρωμανιάς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ανέθεσαν τη δουλειά σε μία εταιρεία στην οποία μετέχει και ένας γνωστός δικηγόρος, με τίμημα 2 εκατ. ευρώ. Είναι πολύ μεγάλο το ποσό για μία κωδικοποίηση αλλά έχει και συνέχεια. Όταν τους φώναξα να τους ρωτήσω πότε θα ολοκληρώσουν τη δουλειά, διαπίστωσα ότι στο συμφωνητικό επρόκειτο να οριστούν εκπρόσωποι από το κάθε ασφαλιστικό ταμείο με επικεφαλής ένα από το υπουργείο εργασίας. Και είπα θα κάνουν την κωδικοποίηση οι υπάλληλοι και θα πάρετε εσείς τα λεφτά;» είπε και τόνισε ότι τη σταμάτησε αυτή τη δουλειά.


Ο Γιώργος Ρωμανιάς, φαίνεται ότι ανοίγει σιγά σιγά τα χαρτιά του, όχι μόνο για όσα έρχονται και θα "χτυπήσουν" τους Έλληνες, αλλά και για όσα είδε στο Υπουργείο.

«Όταν πήγα στο υπουργείο θέλησα να δω τι συμβαίνει με την κωδικοποίηση, δηλαδή ποιος θα μαζέψει τα νομοθετήματα, τις εγκυκλίους, τις υπουργικές αποφάσεις, τις εγκυκλίους των ...
ασφαλιστικών ταμείων για να βγάλουμε μία ενιαία νομοθετική ρύθμιση. Ανέθεσαν τη δουλειά σε μία εταιρεία στην οποία μετέχει και ένας γνωστός δικηγόρος, με τίμημα 2 εκατ. ευρώ. Είναι πολύ μεγάλο το ποσό για μία κωδικοποίηση αλλά έχει και συνέχεια. Όταν τους φώναξα να τους ρωτήσω πότε θα ολοκληρώσουν τη δουλειά, διαπίστωσα ότι στο συμφωνητικό επρόκειτο να οριστούν εκπρόσωποι από το κάθε ασφαλιστικό ταμείο με επικεφαλής ένα από το υπουργείο εργασίας. Και είπα θα κάνουν την κωδικοποίηση οι υπάλληλοι και θα πάρετε εσείς τα λεφτά;» τόνισε ο κ. Ρωμανιάς και ξεκαθάρισε πως σταμάτησε τη δουλειά.

Ακόμη τόνισε πως στο βιβλίο που γράφει και θα κυκλοφορήσει σύντομα θα αναφέρει τα πάντα με ονόματα, διότι στις δηλώσεις που έκανε στην πρωινή εκπομπή δε θέλησε να πει το όνομα του ανθρώπου όπου του ανήκει η εταιρία η οποία θα έκανε την κωδικοποίηση και θα λάμβανε 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Ρωμανιάς είπε ο υπουργούς τότε ήταν ο κ. Βρούτσης και πως η εταιρία είχε λάβει ήδη ένα μεγάλο ποσό για τη δουλειά που τελικά δεν έγινε, μια δουλειά που έκαναν υπάλληλοι του Υπουργείου.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.