Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Μετά τα γεμιστά, τώρα η Φωτίου συστήνει πίτες


«Tώρα που χειμωνιάζει το πιο φιλοσοφημένο φαγητό είναι οι πίτες. Με λίγο αλεύρι και ελάχιστα υλικά χορταίνει μια οικογένεια», είπε η Θ. Φωτίου, μετά τα... γεμιστά.
Η φράση της Θεανώς Φωτίου την ημέρα που ορκιζόταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ότι τα "γεμιστά" είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα οικονομίας, είχε προκαλέσει σάλο στα ΜΜΕ. Τώρα η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου επανέρχεται συστήνοντας νέα... συνταγή για το χειμώνα: πίτες.

Πριν μερικές ημέρες είχε πει: «Τα γεμιστά είναι ελληνική επινόηση. Με το τίποτα όπως είναι τα γεμιστά χορταίνει ολόκληρη οικογένεια. Έτσι θα τα καταφέρουμε». Σήμερα, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM, όταν ρωτήθηκε χαριτολογώντας τώρα που χειμωνιάζει τι θα γίνει αφού τα γεμιστά είναι καλοκαιρινό φαγητό, η κα Φωτίου απάντησε:

«Αφού αυτά που είπα για τα γεμιστά είχαν τόση ανταπόκριση στα media, νομίζω ότι τώρα που χειμωνιάζει το πιο φιλοσοφημένο φαγητό είναι οι πίτες. Με λίγο αλεύρι και ελάχιστα υλικά χορταίνει μια οικογένεια».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.