Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Η φθινοπωρινή σύνοδος των ανθρωποφυλάκων

Φίλε Πιτσιρίκο,
Μαζεύτηκαν τα καθάρματα της ΕΕ όλα μαζί για να αποφασίσουν τι θα πράξουν σχετικά με το λεγόμενο “προσφυγικό”.
Μαζί με τους αφεντάδες και οι υπηρέτες, όπως ο “δικός μας”, ο “αριστερός”, ο κοντός, που δεν φοράει γραβάτα.

Συναντήθηκαν κι αποφάσισαν να αναθέσουν το ζήτημα στον δικτάτορα Ερντογάν, τον άνθρωπο που έχει αιματοκυλίσει την Τουρκία και το Κουρδιστάν ουκ ολίγες φορές τα τελευταία τρία χρόνια.
Σε εκείνον που οι γιοί του έκαναν μαφιόζικες μπίζνες στα φανερά και, όταν τελικά πιάστηκαν στα πράσα, την πλήρωσαν όσοι επιχείρησαν να διαλευκάνουν το σκάνδαλο.
Με αυτόν λοιπόν πιέζουν -κι αν κρίνω από τα όσα έχει δηλώσεις μέχρι σήμερα ο ξεφτίλας τον έχουν ήδη αναγκάσει να πει “ναι”-, να κάνει κοινές περιπολίες στο Αιγαίο η Ελλάδα. ...

Θα μου πεις βέβαια –και με το δίκιο σου– πόσο καλύτερη από την Τουρκία είναι η Ελλάδα με τους πρόσφυγες και φυσικά θα έχεις δίκιο.
Όμως, θα σου θυμίσω ότι πρόκειται για τους ίδιους τύπους που έσκιζαν και κατάπιναν τα καλσόν όταν ο κρετίνος με τις κρεατοελιές ευχαριστούσε από το βήμα του κοινοβουλίου τους Αμερικάνους.
Που έκραζαν το ΝΑΤΟ και τους συμμάχους τους όταν πυρπολούσαν την υφήλιο όλη.
Και τώρα;
Βγαίνει ο τσόγλανος και δηλώνει επί λέξη: “η ΕΕ πάει σαν την χελώνα αλλά επιτέλους κινείται προς την σωστή κατεύθυνση”!
Την ίδια στιγμή η γερμανική κυβέρνηση διαμηνύει ότι, αν η Ελλάδα κρατήσει στο έδαφος της περισσότερους -πόσους περισσότερους αλήθεια;- πρόσφυγες/μετανάστες από ό,τι τώρα, το Βερολίνο θα σκεφτεί την ελάφρυνση των δημοσιονομικών στόχων!
Κι αντί να ουρλιάζει η “αριστερή κυβέρνηση” από την αγανάκτηση, αφήνει να εννοηθεί ότι δεν μπορεί να πει τίποτα συγκεκριμένο, αφού δεν έχει πάρει ακόμα την παραμικρή βοήθεια.
Δηλαδή, για το μεταφράσω, η κυβέρνηση του Τσίπρα διαπραγματεύεται με τους Ευρωπαίους το μέγεθος και την διαχείριση της ΑMAG-ας [= foreign aid] και το πώς θα την διαμοιράσει στα κωλόπαιδα που τον ακολουθούν και στα πελατάκια που τον ψηφίζουν.
Ξέρει ότι κάποια ευρούδια θα τα πάρει, γι” αυτό και φτιάχνει πρώτα τις απαιτούμενες συμμαχίες με την ολιγαρχία και το παπαδαριό.
Ο Καμμένος και οι ψεκασμένοι του, άνοιξαν στους λιμάρηδες του ΣΥΡΙΖΑ τους διαύλους επικοινωνίας με την θεσμική δεξιά του κυρίου. Τώρα στρώνουν το τραπέζι. Σε λίγο θα αρχίσει το μεγάλο φαγοπότι.
Κι όμως, υπάρχουν ακόμα κτήνη που δεν βλέπουν πως η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ είναι η φυσική συνέχεια της ημιφασιστικής κυβέρνησης των Σαμαρά-Βενιζέλου.
Κολαούζοι των Γερμανών, των Ισραηλινών, των Αμερικάνων, των Μπομπολαίων, των Αλαφούζων, των Αγγελοπουλαίων, των Μαρινάκηδων και των Μελισσανίδηδων.
Βρήκαν, όμως, ραγιάδες και τα κάνουν.
Κι έχεις και τους Εγγλέζους να σου λένε για την “left wing” κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Παλιοδεξιοί, χειρότεροι του Μπλερ είναι», είπα σε έναν σήμερα και με κοίταζε σαν χάνος.
Μαγαρίσανε και την έννοια της “αριστεράς”, παγκοσμίως, γαμώ την ιερή αγανάκτηση γαμώ.
Φιλιά από την Εσπερία
Ηλίας
( Αγαπητέ Ηλία, ζούμε την παγκόσμια αρρώστια. Αυτός ο κόσμος είναι μη αναγνωρίσιμος. Ζούμε έναν πόλεμο, νομίζοντας πως ζούμε σε ειρήνη. Υποθέτω πως το μεγάλο μπαμ δεν θα αργήσει. Μάλλον, ο Τσίπρας θα είναι τυχερός γιατί οι εξελίξεις στο εξωτερικό θα επισκιάσουν το ελληνικό θέμα και την απάτη του Τσίπρα. Ηλία, η στάση των πολιτών είναι ανεξήγητη. Πραγματικά, δεν έχω λόγια για την τόση παθητικότητα, για όλο αυτό το τίποτα. Να είσαι καλά.)
pitsirikos.net
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.