Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Για γέλια! "Άλλαξα κόμμα για να υπηρετήσω τις αρχές μου" είπε ο Σπίρτζης. Τον ρεζίλεψε η Χριστοφιλοπούλου...


"Εγώ στον κ. Κωνσταντινόπουλο που είπε ότι άλλαξα κόμμα για να υπηρετήσω τις αρχές μου ... προφανώς έτσι είναι. Άλλαξα κόμμα για να υπηρετήσω τις αρχές μου, ιδεολογία δεν άλλαξα", είπε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. "Θα συνεχίσω να δίνω μάχες και τώρα δίνουμε μάχες", τόνισε.
Με αυτόν τον τρόπο, που φυσικά προκάλεσε θυμηδία στη Βουλή, απάντησε στις αναφορές, τόσο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, όσο και της Εύης Χριστοφιλοπούλου για τη συμμετοχή του κ. Σπίρτζη στο ΠΑΣΟΚ. ...



«Σας θυμάμαι, και προσωπικά, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, λίγους μήνες πριν γίνετε υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να λέτε δεν πάει άλλο», είχε πει νωρίτερα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, απευθυνόμενη στον  κ.  Σπίρτζη.
Η κ.  Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στη Βουλή απευθύνθηκε προς τον υπουργό Υποδομών λέγοντας ότι τον θυμάται από την περίοδο που ήταν στο ΠΑΣΟΚ και προσπαθούσε, μαζί με άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, να γράψουν διατάξεις και τροπολογίες και ότι τώρα ο ίδιος ο κ. Σπίρτζης ζητάει να το «ξεψηφίσουν». «Ε, δεν θα το ξεψηφίσουμε», είπε η κα. Χριστοφιλοπούλου.
http://www.press-gr.com/2015/10/blog-post_341.html

==========================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.