Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

kalami.net/USA: Ασοβάρευτοι κυβερνητικοί ''αιθεροβάμονες-νάρκισσοι'' στο σάπιο κράτος ''Κωλομβία των Βαλκανίων''

Ο Τσίπρας -κατά... λάθος- έβαλε τους ''φιγουρατζήδες κροίσους Ομογενείς'' στην θέση τους, επισημαίνοντας τις ανακολουθίες και τα ''παραμύθια'' τους, στο 3o ''χλιδάτο δείπνο'' τους στο Μανχάτταν... (Aναλυτικά)

''Αν αγαπάτε την Ελλάδα επενδύστε τώρα... Η επόμενη συνάντησή μας να γίνει στην Αθήνα, αφού θα έχετε κάνει επενδύσεις''


Θα γκρεμιστεί το κτίριο ''Μέγαρο Μαξίμου''; Υπάρχουν ''πηγές'', σε ''κύκλους'', που αναβλύζουν και λύματα βόθρων, κάνοντάς το μη λειτουργικό


Ασοβάρευτοι κυβερνητικοί ''αιθεροβάμονες-νάρκισσοι'' στο σάπιο κράτος ''Κωλομβία των Βαλκανίων''

Διαβάζουμε σε αθηναϊκά ΜΜΕ (2 Oκτ. '15) γιά την επίσκεψη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη (ΟΗΕ): 
«...Σε ό,τι αφορά στη συνάντηση Τσίπρα-Κέρι, η ίδια κυβερνητική πηγή ανάφερε ότι η αμερικανική ηγεσία ''παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την προσπάθεια και την πορεία διαπραγματεύσεων και εντυπωσιάστηκαν από το γεγονός ότι είχαμε στρατηγική''...» (γιά το ''μνημόνιο 3''). 

Επειδή η πολιτική και η διακυβέρνηση στην Ελλάδα κατάντησαν να γίνονται με... ''πηγές'' (λιμνάζουσες) και ''κύκλους'' (διαπλεκόμενα τετραγωνισμένους), αν γνωρίζαμε την ''πηγή'', δηλ. το άτομο, θα μπορούσαμε να το ανακηρύξουμε ως το πλέον ηλίθιο ανά την ελληνική επικράτεια. 
Σε ότι αφορά το ''μνημόνιο 3'' και την...''στρατηγική'', αυτή παραπέμπει σε... ψυχίατρο. 
Τα περί ''εντυπωσιασμού'' της ηγεσίας των ΗΠΑ, καλύτερα να μην τα σχολιάσουμε.

Και η κωμωδία συνεχίζεται: «'Οπως επισημαίνουν (οι... ''πηγές''), ο πρωθυπουργός είχε τη δυνατότητα να έχει διμερείς επαφές σε υψηλό επίπεδο με ομολόγους του από την Κίνα, τη Βραζιλία, την Κούβα, τη Βενεζουέλα, την Αίγυπτο και τον Ισημερινό, που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διεθνή σκηνή». Με εξαίρεση την Κίνα, οι υπόλοιπες χώρες, τι ρόλο διαδραματίζουν και μάλιστα ''σημαντικό'';
Το έχει η μοίρα της Ελλάδας να την κυβερνούν -ειδικά την τελευταία δεκαετία- ''τενεκέδες'', που μόνο θόρυβο κάνουν. Γι' αυτό καταστράφηκε.

Σημ.:

Τέτοια ''καραγκιοζιλίκια'' με τις ''πηγές'' και τις ''εκτιμήσεις'' τους, δεν εκθέτουν απλά τον πρωθυπουργό. Τον ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ
............................................................................................................................................................................................

Η επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα γιά την 70η γενική Συνέλευση του ΟΗΕΜία από τα ίδια... 'Ενα ακόμα ταξίδι 'Ελληνα πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη, γιά τις ''εντυπώσεις''...(Λεπτομέρειες)
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.