Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

kalami.net/USA: Το πείραμα υποδούλωσης ενός λαού στο ''πειραματόζωο Ελλάδα'', πέτυχε

KALAMI ... Από τον Φεβρουάριο 199524-7radio.usproini_top



Η ''ημερομηνία λήξης'' της ελληνικής Ομογένειας, πλησιάζει
Η -με αυτοκτονικές τάσεις- Ομογένειά μας στις ΗΠΑ ασχολείται με ''σαχλαμάρες'', χορούς-πανηγύρια, αδιαφορώντας γιά την ελληνική γλώσσα


Το μεγάλο έγκλημα με θύμα την ελληνικότητα των παιδιών-εγγονιών Ελλήνων στην Αμερική
 Η ΑΧΡΗΣΤΗ-ΑΝΙΚΑΝΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΗΠΑ και η ΘΛΙΒΕΡΗ-ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Ο ανθελληνικός ρόλος της ''φιλελληνικής'' και φιλοχρήματης Αρχιεπισκοπής μας και η αλητεία-αχρηστία των ελληνικών κυβερνήσεων.

Πως η Τουρκία -που κάνει πράξη ότι εξαγγέλει- κατάφερε να διδάσκεται η γλώσσα και ο πολιτισμός της σε 150+ δημόσια σχολεία 27 Πολιτειών (States) στις ΗΠΑ. Aν και αριθμητικά οι Τουρκο-Αμερικανοί στις ΗΠΑ είναι αναλογικά τα 2/3 των Ελληνο-Αμερικανών, έχουν 8 φορές περισσότερα σχολεία. Οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί-τουρίστες από την Ελλάδα, που θέλουν να εργάζονται λίγες ώρες την εβδομάδα και να πληρώνονται γιά... 40. Η ανυπαρξία των (διαλυμένων) ομογενειακών Οργανώσεων των κομπλεξικών σούργελων και οι κρατικοδίαιτοι 'Ελληνες ''Συντονιστές Εκπαίδευσης'' στα Προξενεία, που κάνουν τουρισμό με κρατικό χρήμα. To ''φαινόμενο'' των Ελλήνων διπλωματών στις ΗΠΑ και η ενασχόλησή τους με γελοιότητες. Τα ελληνικά σχολεία στις ΗΠΑ κλείνουν, οι Οργανώσεις τυπικά μόνο υπάρχουν και έμειναν σε αυτές οι εγκάθετοι διαχρονικοί τυχοδιώκτες-απατεώνες, δηλ. οι άχρηστοι προεδροπαράγοντες, τα ''αφηνιασμένα ψώνια'', γιά να πιστοποιούν τα θλιβερά χάλια μας... (Τετάρτη)

H κωμωδία της διαλυμένης ''οργανωμένης Ομογένειας'' ΗΠΑ: Οι (χιλιάδες) ''τιμητικές πλάκες'', οι πλάκες και οι...βλάκες (αύριο)


«'Εχουν φτάσει στο ταβάνι τα μηδενικά και οι νάνοι... Tο μαύρο 
άσπρο κάνουνε και στο αμήν μας φτάνουνε»''Aρχιεπίσκοπος Αμερικής'': Ο αυτοανακηρυγμένος ''εκπρόσωπος'' της Ομογένειας ΗΠΑ και οι ''μπούρδες'' του στην Αθήνα
Ο επικεφαλής της επιχείρησης ''(πρώην) Ελληνική, Αρχιεπισκοπή Αμερικής - Μembers Only'' είναι και ασοβάρευτος και ψεύτης-παπατζής....

Ο ''θεοφοβούμενος'' Δημήτριος, αντί να πετά γεροντικές ''πορδο-μπαρούφες'', γιά εντυπωσιασμό αφελών στην Ελλάδα, ας εξηγήσει στην Ομογένεια ΗΠΑ τι γίνεται με την καλοστημένη ''κομπίνα'' περί ''ανοικοδόμησης Αγίου Νικολάου στο σημείο Μηδέν'' (Μανχάτταν, Νέας Υόρκης)
Τα παραμύθια και τα ψέματα της Αρχιεπισκοπής μας στην Αμερική (ΗΠΑ) δεν έχουν τελειωμό. Ειδικά όταν ο επικεφαλής της ''χρωστά της Μιχαλούς'', μπορεί να πάει στην Αθήνα και να δηλώνει ότι θέλει. Τελευταίο κρούσμα οι δηλώσεις του αρχιεπίσκοπου Δημήτριου, σε τελετή (21 Οκτ. '15) απονομής σε αυτόν του ''παράσημου Α' Βαθμού Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου'', από τον ''άγιο'' Αθηνών και μισής Ελλάδας, Ιερώνυμο. Ο (τυπικά) ''Αμερικής'' (ουσιαστικά ΗΠΑ, Νέας Υόρκης), στον ευχαριστήριο λόγο του τόνισε ότι ''...εκπροσωπεί 1.5 εκατομμύριο 'Ελληνες που συνιστούν και συγκροτούν την Αρχιεπισκοπή Αμερικής...''.
Αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Δημήτριος εκπροσωπεί το ''ποίμνιο'', τα μέλη των εκκλησιών του μόνο (16%) και ΔΕΝ μπορεί να ομιλεί γιά λογαριασμό των υπόλοιπων (84%). Η Ομογένεια στις ΗΠΑ, ΔΕΝ επέλεξε, ούτε διόρισε ποτέ τον κάθε αρχιεπίσκοπο ως ''αρχηγό'' της. Αυτός δηλώνεται ως ''αρχηγός'', αυθαίρετα, εξαιτίας της αχρηστίας των Οργανώσεων. Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής (ΗΠΑ), σε όλη την επικράτεια, έχει περίπου 70.000 οικογένειες Αμερικανο-Ελλήνων ως μέλη, δηλ. περίπου 200-280.000 άτομα. Αναλογικά, ποσοστό 16% (μέσος όρος) του σύνολου (1.5 εκατομ.) των Ελλήνων και ελληνικής καταγωγής Αμερικανών, στις ΗΠΑ. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ομογενών κάθεται μακριά από την ''εμπορική επιχείρηση Αρχιεπισκοπή Αμερικής'' (''εμπορικό παράρτημα'' της επιχείρησης ''Οικουμενικό Πατριαρχείο''), αηδιασμένη από τις φιλοχρήματες πρακτικές των ''αρπακτικών'' κληρικών της, που κατάργησαν και την ελληνική γλώσσα στις εκκλησίες-μαγαζιά τους, που έχτισαν Ομογενείς και τις ''έκλεψε'' η Αρχιεπισκοπή.
Ο αρχιεπ. Δημήτριος, μπορεί να ομιλεί ΜΟΝΟ γιά λογαριασμό των μελών (16%) των members only ''επιχειρήσεων-εκκλησιών'' του (στις οποίες οι Ομογενείς-μέλη πληρώνουν χρονιάτικη συνδρομή 300-400 δολ. το ζεύγος) και ΟΧΙ γιά λογαριασμό της Ομογένειας συνολικά, η οποία δεν έχει σεβασμό και εκτίμηση γι' αυτόν και τους μητροπολίτες της ''επαρχιακής Συνόδου'' του, απλά επειδή δεν αξίζουν σεβασμού και εκτίμησης, εξαιτίας της ενασχόλησής τους ΜΟΝΟ με το ''άρμεγμα του ποίμνιου'', δηλ. με ''κονόμες'' (ενώ παράλληλα κλείνουν και τα ελληνικά σχολεία).

Σημ.: Σε ότι αφορά τους γραφικούς πολιτικούς της Ελλάδας που ''υποβάλουν τα σέβη τους'' στον αρχιεπίσκοπο ερχόμενοι στις ΗΠΑ, νομίζοντας ότι αυτός ''εκπροσωπεί το σύνολο της Ομογένειας'', ενώ ουσιαστικά εκπροσωπεί ποσοστό 16% του σύνολου, δεν χρειάζονται σχόλια. Η κατάντια της Ελλάδας πιστοποιεί και την ''σοβαρότητα'' των πολιτικών της... Γιά τους 'Ελληνες ''τουρίστες'', τους διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ, που ''σκοτώνονται'' γιά ''να υποβάλουν τα σέβη τους και να ασπαστούν την δεξιά'' αρχιεπίσκοπου και μητροπολιτών, καλύτερα να αποφύγουμε τα σχόλια.

.........................................................................................................................................................................................................................................
Τα ωραία έρχονται, μαζί με πολύ γέλιο... Ας είναι καλά η διαλυμένη ''οργανωμένη Ομογένεια ΗΠΑ'' και τα ''αφηνιασμένα ψώνια'' της
Μπορεί τα τελευταία 10-15 χρόνια να διαλύθηκαν οι Οργανώσεις μας, αφού τα κατεστημένα τους, από τα τέλη δεκαετίας '90, ΔΕΝ επέτρεψαν σε νεώτερους να ασχοληθούν με αυτές (γιά να μην χάσουν την...καρέκλα), μπορεί να μην έχουμε ουσιαστικά Οργανώσεις, αλλά έχουμε δεκάδες ''προέδρους'', τα απομεινάρια προηγούμενων δεκαετιών, που μόνο πεθαμένοι θα φύγουν από Ομοσπονδίες και Συλλόγους, όπου, ως άσχετοι, αστοιχείωτοι και αδύναμοι να προσφέρουν οτιδήποτε, ξεκατινιάζονται, εκτονώνοντας έτσι το αισθητό κόμπλεξ κατωτερότητας που τους διακρίνει και δείχνοντας την ανικανότητά τους να ασχοληθούν με οτιδήποτε, έστω μικρό, σωστό και παραγωγικό. Σήμερα, οι Οργανώσεις μας, δεν εκπροσωπούν ποσοστό μεγαλύτερο του 0.5% (τυπικά) της Ομογένειας στις ΗΠΑ. Οι Ομογενείς, έχουν σταματήσει, από την περασμένη δεκαετία, να ασχολούνται με τους αντιπαραγωγικούς γελωτοποιούς που ρήμαξαν τις Οργανώσεις, γιά την ικανοποίηση του κομπλεξικού ''εγώ'' τους.
- Από κοντά και η μεγάλη πλειοψηφία των διπλωματών της Ελλάδας στις ΗΠΑ, γνωστοί ως...''τουρίστες'', που ανακατεύονται με την σαπίλα των Οργανώσεων, όπου απευθύνουν ''χαιρετισμούς'' σε εκδηλώσεις τους, δηλ. ''σαχλαμάρες'', πιστοποιώντας ότι έχουν πλήρη άγνοια περί Ομογένειας, ευτελίζοντας το υπουργείο Εξωτερικών (συνηθισμένο στον διασυρμό) και υποτιμώντας βάναυσα-προκλητικά την νοημοσύνη της Ομογένειας.
.........................................................................................................................................................................................................................................

Αλ. Τσίπρας... αγένεια, άξεστοςΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ανακοινώθηκε ότι ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, ''εκλέγηκε'' πρόεδρος της ''Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού Διασποράς'' της Βουλής. Και δεν καταλαβαίνουμε οι απόδημοι 'Ελληνες (και όχι...''διασποράς''), τι μήνυμα προσπαθεί να ''μας περάσει'' η κυβέρνηση. Στο βιογραφικό του νέου πρόεδρου ΔΕΝ βλέπουμε οτιδήποτε που να έχει σχέση με Ομογένεια, απόδημο Ελληνισμό. Μπορεί να ''διέπρεψε'' ως ''συνδικαλιστής'' και να ήταν κομματικός ''σχολιαστής'' στην κρατική τηλεόραση, αλλά η Ομογένεια είναι άλλο πράγμα. Αναμένουμε με ''αγωνία'' τις παραδοσιακές ''θεατρικές παραστάσεις'' (συνεδριάσεις) της -διαχρονικά άσχετης με Απόδημους 'Ελληνες- Επιτροπής.
Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, είναι η διαφθορά-διαπλοκή
Οι κυβερνώντες την Ελλάδα στην περίοδο της κρίσης (2010-2015), αποδείχτηκαν ''μηδενικά'', άχρηστοι και ανίκανοι να κάνουν οτιδήποτε καλό γιά την χώρα και τον λαό της, να βρούν λύσεις. Ως διαπλεκόμενοι, που θεωρούν το ''πελατειακό κράτος''... υπηρέτη του κόμματος, δεν τόλμησαν να τα βάλουν με τους ''δικούς'' τους, δηλ. με την διαφθορά και τους κλέφτες-καταχραστές του Δημόσιου.

Σόϊμπλε: ''Οι Έλληνες είναι ένας μεγάλος λαός, αλλά η Ελλάδα δεν είναι κράτος''
'Οτι και να λέμε κατά του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, η αλήθεια που είπε σε συνέντευξή του στην Liberation, είναι όλη η ουσία. Η Ελλάδα ΔΕΝ είναι oργανωμένο κράτος με κανόνες και δικαιοσύνη-ισονομία. Είναι μία ''μνημονιακή μπανανία'', που την κυβερνούν 
κρατιστές απατεώνες, δηλ. ψεύτες, άχρηστοι, ευθυνόφοβοι διαπλεκόμενοι πολιτικοί (μαζί με τους ''νταβατζήδες'' τους) και λοιπά κρατικοδίαιτα ''λαμόγια''. 'Ενα σάπιο ψευτοκράτος, με παραγραφή, ασυλία-ατιμωρησία γιά τους διεφθαρμένους πολιτικούς του. Κράτος των ρουσφετιών και της μίζας, της κλεπτοκρατίας και του ''χαβαλέ''.
- Δείγμα ''κράτους-χαβούζας'': Διαβάσαμε στις ειδήσεις ότι ''ζητούν από άνεργο με 0,26 ευρώ εισόδημα, να πληρώσει φόρο'' !!!
 Στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης (Ε.Ε.) γιά το Μεταναστευτικό (15 Οκτ. '15), η τουρκική κυβέρνηση πήρε ότι ζητούσε (σε χρήμα και άλλα), ενώ η ελληνική της ''καρπαζιάς'', πήρε ''από τα τρία το μακρύτερο'' (όπως συνηθίζεται), μαζί με περισσότερα... προβλήματα. (Το ωραίο είναι ότι ο Επίτροπος Ε.Ε. γιά την Μετανάστευση είναι...'Ελληνας: Ο ''φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες'' Μήτσος Αβραμόπουλος).
Το πείραμα υποδούλωσης ενός λαού στο ''πειραματόζωο Ελλάδα'', πέτυχε
Μνημόνια, σκληρά μέτρα χωρίς... διαμαρτυρία από τον κουτοπόνηρο, αποβλακωμένο λαό της χώρας με το σάπιο, διεφθαρμένο κράτος και τους ξεπουλημένους εξαγοράσιμους πολιτικούς του. Ειδικά, όταν αυτά τα Μνημόνια, τα σκληρά μέτρα, εφαρμόζονται, όχι μόνο από τους παραδοσιακούς κλέφτες και απατεώνες της Δεξιάς, αλλά και από τους ψευτοαριστερούς νεο-απατεώνες. Η αχρηστία και η ξενοδουλία των άξεστων, διαπλεκόμενων πολιτικών του σάπιου διεφθαρμένου κράτους, οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή και στην (ουσιαστική) διακυβέρνησή της από τους δανειστές, με τις κυβερνήσεις της σε ρόλους ''κοτζαμπάσηδων'', που απλά εκτελούν εντολές των ''αφεντικών''.

''Κωλομβία Βαλκανίων'': Αυτοί είναι οι «νταβατζήδες» (άρθρο εφημερίδας)
Απογοητευτική-απαράδεκτη, η ''Βουλή'' των Ελλήνων.
''Αρχηγός κομματίδιου'', πρόσβαλε την Ομογένεια 

Συζήτηση (15, 16 Οκτ. '15), πριν την ψηφοφορία (16 Οκτ.), γιά προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημόνιου. Περισσότεροι από 100 βουλευτές ''διαβάζουν'' τους λόγους τους -αν και δεν επιτρέπεται η ανάγνωση- επαναλαμβάνοντας τα ίδια ''ξύλινα'' και βαρετά. Αρκετοί νέοι βουλευτές, έχουν αδυναμία να ομιλούν ορθά την ελληνική γλώσσα, χωρίς ''σαρδάμ'', δείχνοντας έτσι περιορισμένη γνώση της. Ελάχιστοι ασχολούνται, έστω λίγο, με το αντικείμενο, σχεδόν όλοι κάνουν ''ψευτομάγκικες'' αλληλοεπιθέσεις, ασχολούνται με το χτες και τι έγινε πριν. Δεν έχουν προτάσεις, λύσεις γιά τα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας και του λαού της. Δεν διαθέτουν τις ικανότητες να ασχοληθούν με την ουσία, φαίνονται και ακούγονται ως αυτό που πραγματικά είναι: "Αδειοι τενεκέδες''. Από τον κανόνα, δυστυχώς, δεν εξαιρούνται πρωθυπουργός, υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων. Εικόνα αποκρουστική γιά ένα Κοινοβούλιο, που πιστοποιεί την κατάντια του κρατικοδίαιτου, διαπλεκόμενου, πολιτικού-κομματικού κατεστημένου και δείχνει την ''εθισμό'' του ''σοφού λαού'' (όσοι τον ''ζηλεύουν'' τον αποκαλούν ''αφελή, μ@λ@κ@ λαό''), να στέλνει στην Βουλή μετριότητες, που δεν μπορούν να διαχειριστούν οτιδήποτε σωστά. Και δυστυχώς, το θλιβερό ''θέαμα'' το βλέπουμε τηλεοπτικά και στην Ομογένεια.
ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Είναι κατάντια, οι ''εκπρόσωποι του λαού'', οι βολεμένοι βουλευτές, να θεωρούνται ''πρόβατα'' σε κομματικές ''στάνες'' που άγονται και φέρονται σύμφωνα με τις ορέξεις του ''τσοπάνη-αρχηγού'' και ανάλογα κάνουν ''μπεεεε''. Οι βολεμένοι βουλευτές, εκλέγηκαν από τον λαό, γιά να τον εκπροσωπούν και όχι γιά να συμπεριφέρονται ως ''πρόβατα'' που τα κατευθύνει ο ''τσοπάνος'', με ''πειθαρχία κοπαδιού''.
Σημ.: Σε ότι αφορά την φράση από το βήμα της Βουλής ''οι 'Ελληνες ΚΑΙ οι Ομογενείς'' (στις 15 Οκτ. '15, χωρίς να διαμαρτυρηθεί, αντιδράσει έστω ένας βουλευτής) του άσχετου, ημιμαθή αρχηγού της ανύπαρκτης ''ΔΗΜΑΡ'' και ''συνέταιρου'' του ΠΑΣΟΚ, Θαν. Θεοχαρόπουλου, δεν χρειάζονται σχόλια, εκτός της διαπίστωσης ότι διαχωρίζει τον Ελληνισμό, το 'Εθνος μας, σε ''Ελληνες'' ΚΑΙ ''Ομογενείς'', λες και οι Ομογενείς, οι απόδημοι 'Ελληνες, είμαστε... Κινέζοι. Ας τον έχουμε στα ''υπόψην'' όλοι οι απόδημοι 'Ελληνες.
''Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ (μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ), ενωμένο, δυνατό'': Πολύ χρήμα έχουν οι ''σύντροφοι'' της ''πρώτης φοράς αριστεράς''...(Διαβάστε)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.