Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ "ΚΛΕΙΔΩΝΕ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Να, γιατί "χάλασε" το σύστημα: 60% μπροστά στην Αττική ήταν ο Α.Τζιτζικώστας


Σε 60% μπροστά στην Αττική πρόλαβε να καταγραφεί το ποσοστό του Α.Τζιτζικώστα για όσο λειτούργησε εσωκομματική εκλογική διαδικασία εξηγώντας γιατί τελικά "χάλασε" το σύστημα καταγραφής της

Για όση ώρα λειτούργησε το σύστημα, σε όσες περιοχές, και με όσους ψηφοφόρους προσήλθαν στις σημερινές εκλογές για την αρχηγεία της Νέας Δημοκρατίας, πρόλαβαν να καταγραφούν αποτελέσματα, που έδειχναν σαφή υπεροχή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Από ορισμένα εκλογικά κέντρα σε Δυτική Αττική άλλα και σε ορισμένα της Α΄ Αθήνας τα ποσοστά του Απόστολου Τζιτζικώστα ήταν πολύ υψηλά.

Με βάση τις αναφορές από μέλη εφορευτικών επιτροπών ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ακούμπησε το 60%, φέρνοντας τον εκείνη την στιγμή "καθαρά" στη πρώτη θέση.

Μετά, αίφνης το σύστημα έπεσε και οι εκλογές ακυρώθηκαν.

Αναμένεται η συνέχεια...
Σημειώνεται ότι όσο περισσότεροι ψηφοφόροι της ΝΔ προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία τόσο περισσότερο διευρύνεται το προβάδισμα του Α.Τζιτζικώστα, κάτι που η ομάδα Ε.Μεϊμαράκη το απεύχεται.
pronews
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.