Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

86χρονη στη Κρήτη περιμένει αρματωμένη τους τζιχαντιστές

Mια 86χρονη γιαγιά προσπαθεί εδώ και δυο μέρες η αντιτρομοκρατική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας να πείσει να εξέλθει από το σπίτι, στα Ζωνιανα στην Κρήτη. Η γιαγιά παραμένει ταμπουρωμένη περιμένοντας τζιχαντιστές.

Η 86χρονη μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα τραγικά νέα που έκαναν τον γύρο του κόσμου φαίνεται να πείστηκε από γειτόνισσες ότι ο πόλεμος της τζιχαντ ήταν κοντά και ήταν ζήτημα ημερών μέχρι να εμφανιστούν και στην Κρήτη. Επηρεασμένη από τα τηλεοπτικά δρώμενα και αφού στην αρχή εμφάνισε επιθετική συμπεριφορά κλείστηκε στο σπίτι και αρνείται πεισματικά να εξέλθει.

Τις πρώτες μέρες αφού έριξε παπουτσόσυκα στους δημοτικούς άρχοντες που κάθονταν σε καφενείο της περιοχής και ενώ όλοι νόμισαν ότι η γιαγιά άρχισε να εμφανίζει σημάδια Αλτσχαϊμερ, τρία από τα εγγόνια της αποφάσισαν να την επισκεφτούν αφού ανησύχησαν για την υγεία της. Στην θεά των...
γενειοφόρων εγγονιών της η γιαγιά άρχισε να τους λιθοβολεί και να φωνάζει λόγια από την Καινή Διαθήκη και να επικαλείται τον Αή Γιώρκη. Τα αγόρια τράπηκαν σε φυγή αλλά για κακή τους τύχη η γιαγιά βρήκε το όπλο του παππού τους στο κελάρι.

Η ριπή που πέρασε ξυστά τους έκανε να καταγγείλουν την υπόθεση στην τοπική Αστυνομία η οποία με την σειρά της κάλεσε την αντιτρομοκρατική ομάδα. Η επιχείρηση βρίσκετε σε εξέλιξη αφού μέχρι και ο Παπάς της εκκλησιάς όπου σύχναζε η 86χρονη έφτασε στο σημείο για να την καθησυχάσει. Τα γένια όμως και οι μαντήλες δεν φαίνεται να καθησυχάζουν την γιαγιά η οποία ταμπουρωμένη φωνάζει Μολων Λαβε. O Πάτερ σε προσπάθεια του να ζυγώσει ηταν ο πρωτος τραυματίας αφου η γιαγιά δεν σηκώνει αστεία. Μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο όπου του έγιναν συρραφές.

.xeroteana.com
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.