Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Πολλά τα ερωτηματικά για την απάθεια της αστυνομίας κατά τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου, ενώ ο Τόσκας παραμένει στη θέση του (λόγω ΜΗ ευθιξίας) περιμένοντας να περάσει το αυτόφωρο για τις συλλήψεις!

Σχετικά ερωτηματικά: 

Έγινε κι ο νεοδημοκράτης βουλευτής θύμα του φασισμού;


ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ 
ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ  Σχόλια από το video:Εξακολουθεί να απασχολεί την δημοσιότητα η άνανδρη επίθεση που δέχτηκε από τους χρυσαυγίτες ο Γ. Κουμουτσάκος. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η επίθεση που δέχτηκε ο νεοδημοκράτης βουλευτής ήταν οργανωμένη από την Χ.Α. Η αστυνομία έχει εντοπίσει όλους τους δράστες και ήδη έχει προχωρήσει στην πρώτη σύληψη ενός ναζιστή ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε ληστείες αλλά και σε ρατσιστικές επιθέσεις. Οι υπόλοιποι που έχουν ταυτοποιηθεί κρύβονται για να αποφύγουν την αυτόφωρη διαδικασία.Σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί η στάση των ΜΑΤατζήδων οι οποίοι παρακολουθούσαν απαθείς τα γεγονότα χωρίς να προχωρήσουν σε καμιά σύλληψη αν και υπήρχαν 4 διμοιρίες στον τόπο των επεισοδίων. (Αυτό ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος που παρακολουθούμε στο βίντεο. Παριστάνει τον ανίδεο για την αγαστή συνεργασία μπάτσων – χρυσαυγιτών)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.