Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Αθανασίου αθωώνει Φίλη! Κινητοποιήθηκε η “παράγκα” αμέσως μετά τη μήνυση της Χρυσής Αυγής...


Μετά τα «ορφανά» του Ιού, την Ρεπούση και τον Τατσόπουλο, ο πολιτικά παχύδερμος αρνητής της γενοκτονίας των Ποντίων Φίλης απέκτησε έναν ακόμη (όχι και τόσο απρόσμενο) υπερασπιστή. Αν νομίζετε ότι είναι ένας ακόμη ακόλουθος της διεθνιστικής αριστεράς κάνετε λάθος.
Γιατί ο νέος υπερασπιστής του Φίλη είναι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου. Ο περιβόητος «Μπάμπης», αφού για τα μάτια του κόσμου υποκρίθηκε πρώτα ότι δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα του χοντρόπετσου Φίλη, έσπευσε ουσιαστικά να του συμπαρασταθεί και να τον αθωώσει λέγοντας ότι δεν υπάρχει θέμα ποινικής δίωξης!
Απίστευτη αβάντα από τον Αθανασίου, ο οποίος είπε τα εξής«Όταν είσαι υπουργός, πρέπει να σέβεσαι τις αποφάσεις της Βουλής. Από εκεί και πέρα, αυτά που λένε “να διωχθεί ποινικά”, επειδή είμαι και νομικός και θέλω να είμαι δίκαιος, δεν στοιχειοθετείται αδίκημα. Διότι αυτή η κρίση του είναι επιστημονική και όχι κακόβουλη και δεν προκαλεί δράσεις βίας. Δεν κρύβομαι, με ξέρετε πάρα πολύ καλά. Πολιτικά, είναι καταδικαστέο. Αλλά άλλο το πολιτικό και άλλο το ποινικό και πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε, για να είμαστε δίκαιοι.»
Το «κύρος» του Αθανασίου ως νομικού το είδαμε στην τεράστια συμβολή του ως υπουργού Δικαιοσύνης στην μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που έχει στηθεί στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Η ομολογία Μπαλτάκου, καθώς και το ηχητικό ντοκουμέντο με τις χυδαίες εντολές Σαμαρά είναι πλέον γνωστά ανά το πανελλήνιο.
Ο θλιβερός αυτός τύπος, που έσπευσε να εξυπηρετήσει σκοτεινά πολιτικά σχέδια εντός Ελλάδας, ο πρόθυμος διεκπεραιωτής των βρώμικων επιθυμιών του Σαμαρά και του...
διεθνούς σιωνισμού, ο ποινικοποιητής της έντιμης και νόμιμης πολιτικής δράσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μόνο και μόνο γιατί δεν αποτελούσε μέρος του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» και αποτελούσε κίνδυνο για την συνομοταξία των κομμάτων που κατέστρεψαν την Χώρα, τώρα σπεύδει να δώσει χείρα βοηθείας στον ανεκδιήγητο και ανθέλληνα Φίλη, λέγοντας ότι οι δηλώσεις του δεν είναι ποινικά κολάσιμες.
Το γεγονός ότι πιάνεται νομικά αδιάβαστος και άσχετος και σε συνάρτηση με το ότι επί της ουσίας συντάσσεται στο πλευρό του απαράδεκτου εθνομηδενιστή Φίλη, είναι ενδεικτικό της προσωπικότητας του εν λόγω στενού συνεργάτη του Σαμαρά.
Οι Πόντιοι και ο Ελληνικός Λαός στο σύνολό του ας κρίνουν τον «Μπάμπη» και απ’ αυτές τις δηλώσεις του, αντιλαμβανόμενοι ότι τα λεγόμενά του αποτελούν μια έμμεση προσβολή στους εκατοντάδες χιλιάδες σφαγιασθέντες και εκτοπισθέντες Έλληνες του Πόντου από τις πατρογονικές τους εστίες. Μόνο όταν είναι να στηθεί σκευωρία κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών θυμάται την ποινικοποίηση των απόψεων ο συνοδοιπόρος του Φίλη, Αθανασίου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Υ.Γ. Όσο για τις αθλιότητες περί «επιστημονικής άποψης» πού τα είδε ο Αθανασίου; Μήπως στην αβάντα κάποιων «κραγμένων» περιπτώσεων ανάλογης ποιότητας εθνομηδενιστών; Ή μήπως ενόψει παραδικαστικού ο «Μπάμπης» φροντίζει να έχει τον «καλό λόγο» για υπουργό της νυν κυβέρνησης περιμένοντας ενδεχομένως ανταποδοτικά οφέλη; «Επιστημονικές» ερωτήσεις κάνουμε…
Ομολογία Αθανασίου: Πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη Τσάμη!
Εντολή Σαμαρά στον Ντογιάκο να προφυλακίσει παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Ομολογία Τάκη Μπαλτάκου, πρώην Γενικού Γραμματέα κυβέρνησης Σαμαρά

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.