Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κακλαμάνης, Νικολόπουλος και η ...μισή Χρυσή Αυγή ετοιμάζονται να πάνε στο κόμμα του (υιού) Γλίξμπουργκ!


Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Press-GR

Εντείνονται οι διεργασίες για τη δημιουργία νέου κόμματος με τον -γιο του πρώην βασιλιά- Νικόλαο.Οι επαφές είναι μάλιστα σε προχωρημένο επίπεδο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τουPress-Gr έχουν γίνει συναντήσεις ακόμη και με εν ενεργεία βουλευτές.
 Ανάλογα με τις εξελίξεις στη ΝΔ, ανάμεσα στους βουλευτές που συζητούν για να πάνε με το νέο κόμμα είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Νίκος Νικολόπουλος.
Ενδιαφέρον έχει κατά τις ίδιες πληροφορίες μου ότι έχει απλωθεί δίχτυ και σε πολλά περιφερειακά και μεσαία στελέχη της Χρυσής Αυγής που είναι έτοιμα να προσχωρήσουν. Ανάμεσα στους πιο γνωστούς είναι ο πανεπιστημιακός και δημοτικός σύμβουλος με τη Χρυσή Αυγή στην Αθήνα Χρήστος Γούδης καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου Τρύφων Μπουγάς.
Επίσης επιχειρείται να "στρατολογηθούν" δημοσιογράφοι για να προπαγανδίζουν υπέρ του νέου κόμματος.
-----------------

Σχετικά: 
Δημιουργία κόμματος με τον (γιο του Κωνσταντίνου) Νικόλαο;
Και από πίσω....Ψυχάρης και γιός του Κοκού...
Mετά από πολλούς μήνες, ίσως και χρόνο, το ΒΗΜΑ κατάφερε να ισοφαρίσει την κορυφή το "Πρώτο Θέμα" με την προσφορά της αυτοβιογραφίας του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου. 
Την ημέρα που η ανίκανη να διοργανώσει εκλογή αρχηγού ΝΔ περιέπαιζε τους... ταλαίπωρους οπαδούς της ο Σταύρος Ψυχάρης έκανε πιο δημοκρατικό και πιο ανθρώπινο το προφίλ του Βασιλέως που κάποιοι συνήθιζαν να τον αποκαλούν απλά Κοκό.
Ενα μαγαζί κλείνει για να ανοίξει στην θέση του ένα άλλο με πιο ελκυστική βιτρίνα και πιο κοντά στις ανάγκες του καταναλωτή-στην προκειμένη περίπτωση ψηφοφόρου.
Το μαγαζί της ΝΔ κλείνει οριστικά και στη θέση του θα έλθουν νέα ακόμη κι αν το νέο είναι μόνο το αμπαλάζ. 
Ο Ανδρέας Ψυχάρης που πριν κάνα χρόνο αποχωρούσε από την ενεργό πολιτική σήμερα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην εντυπωσιακή επιστροφή.
Ο Ανδρέας Ψυχάρης, ο Απόστολος Τζιζτζικώστας, ο Μάκης Βορίδης, ο γιος του Κωνσταντίνου Νικόλαος και μια ομάδα ισχυρών επιχειρηματιών βρίσκονται πίσω από την δημιουργία του κόμματος..
Λέτε..??


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου