Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Ο Βελόπουλος πουλάει επιστολές (Ακολουθούν: e-mails, twitter, message...) δια χειρός Ιησού (video) «Να τη, ρε παιδιά, επιστολή του Χριστού μας»!!!

Ο πρώην βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Κυριάκος Βελόπουλος ασχολείται και πάλι με τις πωλήσεις βιβλίων από τηλεοράσεως. Δηλώνει ότι διαθέτει επιστολές του Χριστού και τις πουλάει νιώθοντας «δέος που είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που τις έχει στα χέρια του».
Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου:

http://projector-revolt.blogspot.gr/2014/08/blog-post_28.html
Ο Κυριάκος Βελόπουλος πουλάει επιστολές που έγραψε ο Ιησούς αυτοπροσώπως (βίντεο)
Μπορεί ο θεάνθρωπος Ιησούς να μην αναγνωρίζεται πλήρως ως ιστορικό πρόσωπο. Μπορεί να μην υπάρχει η παραμικρή επιστημονική τεκμηριωμένη απόδειξη για την ύπαρξή του και την ζωή του, αλλά ο ακροδεξιός τηλεβιβλιοπώλης, πρώην βουλευτής Καρατζαφέρη, νυν wanna be βουλευτής Σαμαρά, βρήκε και πουλά μέχρι και επιστολές του μέσω τηλεμάρκετινγκ!

Το "ιερόσυλο" του πράγματος είναι ότι αντί να τα πουλά με μεγαλοπρεπείς βυζαντινές δερματόδετες επίχρυσες εκδόσεις, ο ψεκασμένος πατριωταράς Λιακοπουλόπληκτος τέως βουλευτής Καρατζαφέρη, τα πουλά σε κόλλες Α4 και με σπιραλοποίηση φοιτητικών σημειώσεων των 2 ευρώ ο ματζίρης.

Ο πατριωτισμός και ο χριστιανισμός είναι η καλύτερη μπίζνα γαρ...


ΥΓ. Ο ίδιος τύπος πριν λίγα χρόνια ούρλιαζε όλη μέρα στα τηλεμάρκετινγκ να μάθουν οι γονείς αρχαία ελληνικά στα παιδιά τους (μέσω των βιβλίων που πουλούσε και των φροντιστηρίων του) γιατί στο πολύ άμεσο μέλλον ο προγραμματισμός των υπολογιστών θα γίνονταν στα αρχαία ελληνικά και Microsoft, Apple, Nasa και οι λοιποί πολυεθνικοί κολοσσοί επιστημόνων θα μάλωναν ποιος θα τους πρωτοπροσλάβει. Τώρα που έμεινε άνεργος γιατί δεν πάει να δουλέψει στη Nasa ως γνώστης αρχαίων ελληνικών και φιλάει κατουρημένος ποδιές για να τον βάλει o Σαμαράς στα ψηφοδέλτια άραγε;

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

3 σχόλια:

 1. ένα λεπτό ρε μάγκα. Ας τον Βελόπουλο...αυτός είναι μαλ..... Δεν μου λες;;πως γνωρίζουμε για την ύπαρξη του Σωκράτη;;;από τον μαθητή του τον Πλάτωνα!!! Ετσι γνωρίζουμε και για τον Χριστό ότι ΥΠΑΡΧΕΙ. Από τους μαθητές του. Σιγά μην περιμέναμε όλους τους; άθεους επιστήμονες για να μάθουμε αν υπήρξε ο Κύριος. Γιατί ρε μάγκα - με τζάμπα μόρφωση - δεν κάνεις μια έρευνα στους πιστούς επιστήμονες να μάθεις αν υπήρξε ο Χριστός;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ε βέβαια χρειάζεται και έγκριση το σχόλιο. Ωραία δημοκρατία...γι αυτό πεθανε ο Μπελογιάννης;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το παρόν ιστολόγιο έχει επώνυμο διαχειριστή και απευθύνεται σε πολίτες χωρίς μάσκες και κουκούλες. Προστατευουμε την ψευδωνυμία σε χρήστες που έχουν λόγο και άποψη και διαθέτουν αντίστοιχο λογαριασμό (σε e-mail) και απορρίπτομαι σχόλια ανώνυμα τα οποία είναι συκοφαντικά, υβριστικά ή σχόλια που δεν έχουν άποψη αλλά χαρακτήρα που δεν συνάδουν με την σοβαρότητα και εγκυρότητα των αναρτήσεων μας.
   Το πρώτο σχόλιο είναι στα όρια των επιτρεπτών εγκρίσεων.

   Διαγραφή