Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Βικιπαίδεια: Ο N. Φίλης είναι εν ενεργεία υπουργό που σπούδασε νομικά και αρνείται την γενοκτονία

ΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΚΙΠΑΙΔΙΑ :
1. Ότι δεν τελείωσε ποτέ την νομική σχολή
2Κατά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, οι οποίες διεξήχθησαν με λίστες, “εξελέγη” χωρίς σταυρό προτίμησης , απλά και μόνο επειδή κάποιος φίλος από τα παλιά φρόντισε να τον τοποθετήσει στη λίστα και μάλιστα σε καλή θέση.

Πολλά έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα για τον Πάνο Λάμπρου, την εμπλοκή του στις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση και τη σχέση του με τους κρατούμενους μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς. 

Αυτό που δεν έχει ειπωθεί όμως -όπως γράφει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα- είναι ότι ο κ. Λάμπρου ήταν μέλος της επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που είχε αναλάβει την κατάρτιση των ψηφοδελτίων στις τελευταίες εκλογές.
Διορίστηκε με απόφαση Τσίπρα, ο οποίος και προήδρευσε της επιτροπής.

Ανήμερα της εθνικής γιορτής, η ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος (Νεολαία του ΚΚΕ εσωτερικού) επιχειρεί να κλείσει τη Συγγρού, διαμαρτυρόμενη για την επίσκεψη του Αμερικανού Υπ.Εξ. Τζορτζ Σουλτς στην Ελλάδα.
https://i0.wp.com/www.athensvoice.gr/sites/default/files/imagecache/image-477x/article/111153-247548.jpg
Ύστερα από άκαρπες διαπραγματεύσεις με τον αστυνομικό διευθυντή Νίκωνα Αρκουδέα, η κεφαλή της διαδήλωσης δίνει το σήμα για την κατάληψη του οδοστρώματος· εκτός από τον γραμματέα της οργάνωσης Νίκο Φίλη (με την ντουντούκα), διακρίνονται μεταξύ άλλων ο μετέπειτα υπουργός Επικρατείας του Γιώργου Παπανδρέου, Ηλίας Μόσιαλος, και το σημερινό ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Λάμπρου.

Ο Πάνος Λάμπρου σήμερα:

Πάνος Λάμπρου

Ο Νίκος Φίλης σήμερα
FILHS-NIKOS01-09JULY2015
3) Ότι η αυστηρά “επιστημονική” άποψη του υπουργού δεν προκάλεσε μόνο την οργισμένη αντίδραση των Ποντιακών οργανώσεων, των κομμάτων της αντιπολίτευσης και του ετέρου κυβερνητικού κόμματος, αλλά της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων, ποντιακής και μη ποντιακής καταγωγής, καθώς και της Τουρκίας (ενδεικτικά εδώ και εδώ) που καταχάρηκε με την στήριξη των απόψεων της από τον υπουργό.
https://i0.wp.com/www.protothema.gr/files/1/2015/11/04/yunanfil.png
Και πως να μην χαρεί, αφού μετά από 2 συλλαλητήρια, 6 (έως τώρα) μηνύσεις, πληθώρα αιτημάτων παραίτησης και σύλληψης του κλπ μένει ακλόνητος στην θέση του αποδεικνύοντας έτσι ότι εκφράζει και την επίσημη θέση της κυβέρνησης ;;; Περισσότερα εδώ.

Για την αντιγραφή από το μπλογκ justiceforgreece

Ευριπίδης Μπίλλης

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.