Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Τόσκας σε αστυνομικούς των ΜΑΤ: Όταν μιλάω δεν θέλω να μιλάει κανένας, εντάξει; (Video: Όταν καπνίζει ο λουλάς εσύ δεν πρέπει να μιλάς. Κοίταξε τριγύρω οι μάγκες κάνουν όλοι, κάνουν τουμπεκί...)

Τόσκας σε αστυνομικούς των ΜΑΤ: Όταν μιλάω δεν θέλω να μιλάει κανένας, εντάξει; (Video)
Τα συγχαρητήριά του για την στάση της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των χθεσινών απεργιακών συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, τα γνωστά ΜΑΤ.

Ωστόσο ο υπουργός, υποστράτηγος ε.α., κάποια στιγμή διαπίστωσε ότι οι υφιστάμενοί του δεν του έδιναν και πολλή προσοχή, με αποτέλεσμα να οργιστεί και να τους κάνει παρατήρηση.

«Όταν μιλώ δεν θέλω να μιλάει κανένας, ούτε να γυρίζει πίσω! Εντάξει;» είπε ο υπουργός.

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 1'.50''

Επίσκεψη του Αναπλ. Υπουργού ΠτΠ Ν. Τόσκα στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής
Δείτε: Το ακροατήριο του Νίκου Τόσκα που δέχθηκε τις παρατηρήσεις:



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.