Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Εξαιρετικά εύκολη μέθοδος: Καθαρίστε τα Ιγμόρεια σας σε 30 δευτερόλεπτα!

Πρόκειται για μία εξαιρετικά εύκολη και αποτελεσματική μέθοδος που σας βοηθά να καθαρίσετε τα ιγμόρεια σας και να απαλλαγείτε από τις συσσωρευμένες βλέννες, χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε είδους φαρμακευτικού προϊόντος.
Όλοι μας, μερικές φορές ξυπνάμε με βουλωμένη μύτη το πρωί, ειδικά κατά τη διάρκεια της περιόδου των αλλεργιών. Γι΄αυτό το λόγο σας κάνουμε γνωστή αυτήν την ενδιαφέρουσα μέθοδο για να κρατήσετε τις ρινικές διόδους σας ελεύθερες και να απαλλαγείτε από μια συμφόρηση των κόλπων.
Ωστόσο, δεν είναι μια μέθοδος που μπορεί να θεραπεύσει την αιτία, αλλά μπορεί να βοηθήσει σε κρίσιμες καταστάσεις.
Θα ήταν σπουδαίο εάν θα μπορούσατε να συμπεριλάβεται στη διατροφή σας πικάντικες τροφές και καρυκεύματα, γιατί είναι αποτελεσματικές ενάντια στα φραγμένα ιγμόρεια και στις άλλες ρινικές κοιλότητες.
Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε στο μέτωπό σας θαλασσινό αλάτι, προθερμασμένο στους 40 βαθμούς και τυλιγμένο σε ένα μαντήλι.
Δείτε παρακάτω το πώς μπορείτε να καθαρίσετε τα ιγμόρεια σας:

Το πρώτο βήμα - τοποθετήστε τη γλώσσα σας στον ουρανίσκο και πιέστε καλά, κάντε μια κίνηση σαν να θέλετε να γυρίσετε τη γλώσσα σας στο λαιμό σας, αλλά λόγω της πίεσης αυτή, παραμένει στον ουρανίσκο.
Το δεύτερο βήμα - βάλτε τον αντίχειρά σας στο σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια σας.
Το τρίτο βήμα - πιέστε το σημείο ανάμεσα στα φρύδια με το δάχτυλό σας. Η πίεση θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή, και την ίδια στιγμή να κάνετε την κίνηση που περιγράφηκε προηγουμένως με τη γλώσσα σας, όλα αυτά για μια περίοδο 30 δευτερολέπτων.
Η μύτη θα πρέπει να αρχίσει να στάζει αμέσως με αποτέλεσμα να απαλλαγείτε από τη συσσωρευμένη βλέννα. Κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης, τα οστά γύρω από τις πλευρές των ρινικών κοιλοτήτων κινούνται ελαφρώς και έτσι απελευθερώνουν τις ρινικές διόδους.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.