Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η αλήθεια για την αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης...


Σχετικά: Κι(μ)πάρηδες μετά ή άνευ παρενθέσεως...


Αθήνα, 15 Δεκέμβρη 1981...
Γράφει η Μαργαρίτα Ισιδώρου
Την 59η ημέρα διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Ανδρέας Παπανδρέου, παρά τη λυσσώδη αντίδραση της τότε Ε.Ο.Κ. (σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση), των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, καλεί στην Ελλάδα τον Γιάσερ Αραφάτ (τρομοκράτης για όλες τις χώρες της δύσης)!
ΗΠΑ, ΕΟΚ, ΝΑΤΟ... μπροστά στην ανυποχώρητη στάση του Ανδρέα Παπανδρέου -παρά τις χυδαίες απειλές τους- κάνουν ένα βήμα πίσω και προτείνουν στον πρωθυπουργό της Ελλάδας μια μεσοβέζικη λύση: "Αναγνωρίστε την Παλαιστίνη, αλλά ταυτόχρονα το Ισραήλ"... διαμηνύει ο αμερικανός πρέσβης στον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου εμμένει στην μη αναγνώριση του παράνομου σιωνιστικού καθεστώτος, του ναζιστικού Ισραήλ...
Προϋπόθεση αναγνώρισης του Ισραήλ, η εφαρμογή της απόφασης του ΟΗΕ: Ίδρυση Ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους, Επιστροφή των Προσφύγων, πρωτεύουσα η Ιερουσαλήμ!
Η Μελίνα Μερκούρη "κραυγάζει"... "Μόνον όταν θα καρφώσουμε τη σημαία της Παλαιστίνης στην Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα των Παλαιστινίων, τότε θα ησυχάσω"!
Η Παλαιστίνη, με όλες τις θεσμικές διαδικασίες ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ από την κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου, ανοίγει Πρεσβεία στην Αθήνα και πρώτος Παλαιστίνιος πρέσβης αναλαμβάνει ο...
"Σπύρος"...
"Σπύρος"... ο άνθρωπος που είναι πολύ γνωστός για τη συνεργασία του στον αντιδικτατορικό αγώνα με το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα - ΠΑΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου!
Το παράνομο σιωνιστικό ισραηλινό καθεστώς αναγνωρίζει, ως όφειλε απέναντι στους πάτρωνες της η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με υπουργό των Εξωτερικών τον "πατριώτη" Α. Σαμαρά, ο οποίος επισκέπτεται το Ισραήλ και δηλώνει την υποταγή της ξενόδουλης κυβέρνησης Μητσοτάκη... φορώντας τον "κιπά"!
Ο Ανδρέας Παπανδρέου αψήφισε όλη τη δυτική "συμμαχία", πιέσεις και απειλές... αναγνώρισε την Παλαιστίνη ως κράτος, δεν αναγνώρισε ποτέ το Ισραήλ και φυσικά δεν φόρεσε ποτέ "κιπά"!
Οι επόμενοι ηγέτες του ΠΑΣΟΚ, συμπεριλαμβανομένου και του ΓΑΠ, δεν έκρυψαν ποτέ τον 'ερωτά τους προς το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς. Επίσης κι όλοι οι πρωθυπουργοί που ακολούθησαν την μετά Ανδρέα εποχή.
Ένας απ' αυτούς είναι κι ο Αλέξης Τσίπρας, κύριος εκφραστής της ευρωπαϊκής σιωνιστικής "αριστεράς".
Πήγε στο Ισραήλ, συμφώνησε για "καταπολέμηση της τρομοκρατίας" (sic! Να καταπολεμήσει η Ελλάδα, μαζί με το Ισραήλ, ποιους τρομοκράτες; Μας θεωρεί ο Τσίπρας χρυσόψαρα; Τρομοκράτες για το Ισραήλ είναι ολόκληρος ο Παλαιστινιακός λαός) και φόρεσε τον "κιπά"!
Και... σήμερα η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που δεν ψηφίσαμε την ανάρτηση της Παλαιστινιακής σημαίας στον ΟΗΕ, πέρα απ' το ότι όλες οι χώρες της ΕΕ, από τη Γαλλία του σιωνιστή Ολάντ, μέχρι τη Μέρκελ... υποκριτικά βγάζουν ψηφίσματα υπέρ της ευχής για Παλαιστινιακό κράτος...
Δηλαδή διαπραγματεύσεις, που ακόμη από το νεκρό Όσλο, έχουν παραμείνει στο πόσα αυγά θα μπορεί να παράγει το μελλοντικό Παλαιστινιακό κράτος, πόσες κότες και κοκόρια θα μπορεί να εκτρέφει κι άλλες ανοησίες -που δυστυχώς δεν προβάλλουν ούτε οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι- ώστε να μην θιγεί η οικονομία του Ισραήλ...
Ο Τσίπρας κι η αυλή του, ας ψάξουν αλλού για ηλίθιους λωτοφάγους!
Αριστερά ολίγον έγκυος δεν υπάρχει!
Ή είσαι αριστερός και στρατευμένος με τους λαούς που μάχονται για Εθνική Ανεξαρτησία, ή είσαι χαμηλόβαθμος τραπεζοϋπάλληλος κι υποκριτής!







-


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.