Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ρεζίλι ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ από δημοσιογράφο, Αμερικανίδα! Βίντεο

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος του CNN International, Hala Gorani, πήρε συνέντευξη από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, σχετικά με την κατάρριψη του Ρωσικού SU-24 από τα Τουρκικά F16. Αφού αναφέρθηκε στη διάρκεια των ελάχιστων δευτερολέπτων της «παραβίασης» του τουρκικού εναερίου χώρου, ρώτησε αν η τουρκική αντίδραση ήταν συνετή.

Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ προκλητικά απέφυγε την ερώτηση και προσπάθησε να δικαιολογήσει την Τουρκία κάνοντας ότι δεν κατάλαβε τα λεγόμενα της δημοσιογράφου.

Ακολούθως, ρώτησε για τις συνεχείς παραβιάσεις των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών στον ελληνικό εναέριο χώρο, με βάσει τα tweets του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο Stoltenberg προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση λέγοντας ότι τα ζητήματα είναι διαφορετικά.

Η άξια δημοσιογράφος όμως επέμεινε υπενθυμίζοντας τις κατηγορίες του κ. Τσίπρα μέσω του Twitter:

Τον ξαναρώτησε για τις Τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και του καταλόγισε ότι το ΝΑΤΟ εφαρμόζει δυο μέτρα και δυο σταθμά!
Διαβάστε ποια είναι η Hala Gorani που έλαβε ένα τεράστιο Respect από τους απανταχού Έλληνες.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.