Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ποιος Έλληνας Πτέραρχος είχε απειλήσει με άμεση κατάρριψη αεροσκαφών τους Τούρκους! - Κατάρριψη SU-24 και παραβιάσεις στο Αιγαίο

Μεγάλη η συζήτηση που έχει ανοίξει αυτές τις ημέρες για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.Ακόμη μεγαλύτερη αυτή που έχει να κάνει με τον τρόπο που θα έπρεπε να είχαν αντιμετωπιστεί οι τουρκικές αλητείες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Από το 1974 ακόμη.

Για τους Τούρκους δύο είναι τα δεδομένα . Σε κανένα από τα δύο οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έδωσαν ποτέ σημασία. Και γι΄ αυτό βρισκόμαστε στη θέση που βρισκόμαστε.

Το ένα δεδομένο είναι πως ότι κι αν κάνουν , το έχουν σχεδιάσει σε βάθος χρόνου. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Το δεύτερο ότι καταλαβαίνουν μόνο μία γλώσσα. Κι αυτή είναι η γλώσσα της ισχύος. “Σιγουρατζήδες” όπως είναι δεν κάνουν απολύτως τίποτα αν δεν γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι θα πετύχουν το στόχο τους.

Ο Αντιπτέραρχος ε.α Βαγγέλης Γεωργούσης μέσα σε δυο λεπτά επιβεβαιώνει αυτές τις διαπιστώσεις. Αφηγούμενος την αρχή του φαινομένου παραβιάσεις …το 1963 (!!!) στα Δωδεκάνησα και την αντίδραση του τότε Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Γιάννη Αναγνωστόπουλου η οποία ήταν ξεκάθαρη: “Αν δεν σταματήσετε σας καταρρίπτω”! Μέχρι το 1974 σταμάτησαν! Τότε έγινε η επιλογή να ασκήσει όπως η διεθνής νομιμότητα προέβλεπε τα δικαιώματά της η Ελλάδα.

Γιατί οι Τούρκοι γνώριζαν πολύ καλά τι αεροσκάφος κατέρριπταν- Ένας πτέραρχος εξηγεί
“Δεν ξέραμε ότι το αεροσκάφος που καταρρίπταμε ήταν ρωσικό”, λένε και ξαναλένε Ερντογάν και Νταβούτογλου, προκαλώντας γέλιο στους αεροπόρους όλου του κόσμου!

Πόσο μάλλον στους Έλληνες που κάτι παραπάνω γνωρίζουν από απογειώσεις σε κατάσταση συναγερμού και αναχαιτίσεις.

Στο Onalert.gr μίλησε και αποδόμησε τους τουρκικούς ισχυρισμούς ο Αντιπτέραρχος ε.α Βαγγέλης Γεωργούσης. Πιλότος που έχει πετάξει χρόνια με F-16,αλλά είχε την ευκαιρία να πετάξει και με SU-27.

Δείτε με πόσο απλό τρόπο αποδεικνύει ότι οι Τούρκοι ψεύδονται:



Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:


Κατάρριψη SU-24 και παραβιάσεις στο Αιγαίο - Συνέντευξη Γεωργούση στο Onalert - ΒΙΝΤΕΟ
Ο Αντιπτέραρχος ε.α Βαγγέλης Γεωργούσης εξηγεί στο Onalert.gr τι συνέβη με την κατάρριψη του SU-24 από την τουρκική αεροπορία και μιλά για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο και τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο αυτές αντιμετωπίζονται από το NATO και την ΕΕ.
onalert.gr/
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.