Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Λεβέντης: «Ο Μητσοτάκης παρακάλεσε το Σημίτη και έβαλαν σε τράπεζα τον Κυριάκο με μισθό 6 εκατ. δραχμές» (ΒΙΝΤΕΟ)


24:23 Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε απολαυστική αντιπαράθεση με τον Βασίλη Λεβέντη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης , η Έλενα Ράπτη, η Νίκη Κεραμέως, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Όμηρος Τσάπαλος στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ του MEGA με τον Γιάννη Πρετεντέρη (Τρίτη 12 Ιανουάριου 2016). 
19:41 Παρέμβαση Βασίλη Λεβέντη από την οικία του.


Δείτε το επίμαχο κομμάτι από το 28:00 και μετά:



Πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε στην Ελλάδα όταν ο «γέρος Μητσοτάκης» παρακάλεσε τον Σημίτη να τον βάλει σε τράπεζα με μισθό 6 εκατομμύρια δραχμές το μήνα, είπε ο Βασίλης Λεβέντης.
Μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διευκρινίζοντας τα περί «γιού αποστάτη», υπογράμμισε πως δεν θεωρεί κεντρώα την οικογένεια Μητσοτάκη και συνεπώς ούτε τον Κυριάκο.
«Τη θεωρώ αποστάτη του κέντρου», είπε ο κ. Λεβέντης ενώ τόνισε - εν μέσω εντόνων αντιδράσεων από τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Ανδρέα Παπαμιμίκο – πως ο Κυριάκος ήρθε στην Ελλάδα χάρη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
«Το γιο του, τον Κυριάκο, τον έβαλε ο Σημίτης στην Τράπεζα. Θυμάστε πως ήρθε ο Κυριάκος στην Ελλάδα; Παρακάλεσε ο γέρος Μητσοτάκης τον Σημίτη και τον έβαλαν σε θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας με μισθό 6 εκατομμύρια δραχμές το μήνα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις Γεωργιάδη και Παπαμιμίκου. ...

«Του οποιουδήποτε το παιδί τοποθετείται εντελώς άπειρος και άρτια αφιχθείς με 6 εκατομμύρια δραχμές μισθό το μήνα σε δημόσιο οργανισμό;», διερωτήθη.
Ο κ. Παπαμιμίκος, απευθυνόμενος στον κ. Λεβέντη έκανε λόγο για άγχος, φόβο και αγωνία του δεύτερου να ασχοληθεί με τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας.
Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για προσπάθεια από πλευράς Λεβέντη να ρίξει λάσπη στο όνομα του νέου προέδρου της ΝΔ ενώ ταυτόχρονα τον κατηγόρησε για ανηθικότητα.
Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως πριν έρθει στην Ελλάδα ο κ. Μητσοτάκης, είχε αποφοιτήσει από δυο μεγάλα Πανεπιστήμια ενώ εργαζόταν σε μεγάλη τράπεζα του εξωτερικού.
http://tinyurl.com/hecoubp
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.