Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση Τσίπρα - αγροτών: Ένταση και αποχωρήσεις (3 video)

Σχετικό: Το δελτίο των κινητοποιήσεων σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα
Για διάλογο α λα καρτ κάνουν λόγο τόσο η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών όσο και η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.
Όπως κατήγγειλαν περιν από λίγο το Μέγαρο Μαξίμου επέλεξε άλλους εκπροσώπους από αυτούς που είχαν προτείνει στον διάλογο.
Καταγγελία από την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών:

Μας δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά όχι ο πρωθυπουργός, δήλωσε ο εκπρόσωπός τους βγαίνοντας από την συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο. Είπαν ότι τους μεταφέρθηκε ότι δεν είναι στην λίστα παρά το γγεονός ότι είχαν στείλει λίστα με τα αιτήματά τους.
Εκτός της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου έμειναν αγρότες που θέλησαν να συμμετάσχουν στη συζήτηση για το ασφαλιστικό και φορολογικό σχέδιο της κυβέρνησης. Όπως τους γνωστοποίησαν, δεν μπορούν να μπουν στη συνάντηση καθώς δεν είναι στη «λίστα» των προσκεκλημένων.
Νωρίτερα, το μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, Χρήστος Γκόντιας, είχε καταγγείλει πως «δεν γίνεται να συμμετέχουμε σε μια συζήτηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό και τους εκπροσώπους μας να τους ορίζουν το Μέγαρο Μαξίμου και άλλες δυνάμεις του πρωτογενούς τομέα».
«Εμείς είμαστε έτοιμοι για τη συνάντηση. Εάν δεν δεχτούν την αντιπροσωπεία που όρισε η δύναμη των μπλόκων μας και εμμένουν στη θέση τους να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τα μέλη που άλλοι, έξω από εμάς, όρισαν, τότε η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων δεν θα συμμετάσχει», συμπλήρωσε.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους των αγροτών, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνάντηση συμμετέχουν, επίσης, ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και Μάρκος Μπόλαρης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και Αναστάσιος Πετρόπουλος και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Επιπλέον, παρίστανται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, Σταύρος Αραχωβίτης.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.