Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ… Οι ΓΙΑΤΡΟΙ που Ανακάλυψαν ΕΝΖΥΜΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ στα ΕΜΒΟΛΙΑ Βρέθηκαν Όλοι ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ!

Το ιατρικό κατεστημένο και το μεγαλείο του! Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Τέσλα, Ραίχ, Ρέιμοντ Ράιφ, Παστέρ και πόσοι άλλοι που με το έργο τους στον χώρο τις έρευνας και τις επιστήμης μπόρεσαν, όσο μπόρεσαν δηλαδή, να ξεστραβώσουν το ναρκωμένο πλήθος είχαν “περίεργο και ξαφνικό θάνατο”.
Πριν μερικές βδομάδες ακούσαμε και διαβάσαμε για μερικούς ολιστικούς γιατρούς οι οποίοι σκοτώθηκαν στη Φλόριντα. Στην αρχή νομίζαμε όλοι μας, όσοι είναι στον εναλλακτικό και ολιστικό τρόπο ζωής και ενημέρωσης πως ήταν λόγο των θεραπειών και των διαφορετικών προσεγγίσεων των ασθενειών των ασθενών τους.

Η πραγματική όμως αιτία, και βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να το ακούσετε πουθενά δημόσια -σε μαζίκή κλίμακα εννοώ- ήταν ότι είχαν ανακαλύψει μέσω της έρευνας τους ότι η nagalase, μία ενζυμική πρωτεΐνη, προστίθεται στον πληθυσμό μέσω εμβολιασμών. Τί κάνει ακριβώς;

Η Nagalase, σταματάει την ενσωμάτωση της βιταμίνης D στην πρωτεΐνη Gc.
Σχετικό: H πρωτεΐνη Nagalase “σκότωσε” τους ολιστικούς ιατρούς της Φλόριντα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…

Όχι πολύ καιρό πριν, το Neon Nettle, αναφέρθηκε στην επιδημία των γιατρών που δολοφονήθηκαν, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν τη βάση τους στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλοι οι επιστήμονες (τυχαίο;) μοιραζόντουσαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Όλοι είχαν ανακαλύψει ότι η ένζυμο πρωτεΐνη nagalase προστίθενται στα εμβόλια τα οποία στη συνέχεια χορηγούνται σε ανθρώπους.

Η Nagalase εμποδίζει το σώμα να προχωρήσει στην παραγωγή της βιταμίνης D, η οποία αποτελεί την κύρια άμυνα του οργανισμού για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα.

Σύμφωνα με Thebigriddle.com: Η Nagalase είναι μια πρωτεΐνη που δημιουργείται από όλα τα καρκινικά κύτταρα. Αυτή η πρωτεΐνη συγκεντρώνεται σε υψηλό επίπεδο σε αυτιστικά παιδιά. Αυτή την πρωτεΐνη χρησιμοποιούν στον εμβολιασμό!!!

Αυτό εμποδίζει το σώμα από τη χρήση της βιταμίνης D, απαραίτητης για την καταπολέμηση του καρκίνου και την πρόληψη του αυτισμού. Η Nagalase απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί διαβήτη τύπου 2. Έτσι, βασικά … δεν σκότωσαν αυτούς τους γιατρούς, επειδή είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή με επιτυχία τη θεραπεία του αυτισμού … Αλλά τους σκότωσαν και τους σκοτώνουν επειδή αυτοί οι γιατροί είχαν ερευνήσει και είχαν την απόδειξη ότι τα εμβόλια που χορηγούνται στα παιδιά προκαλούν καρκίνο και κρίση αυτισμού!!

Ο θάνατος τους ήταν σκόπιμος. Οι γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα είχαν συνεργαστεί και ετοιμάζονταν να δώσουν όλες τις πληροφορίες στη δημοσιότητα. Χορηγούνται εμβόλια με στόχο τη μείωση του πληθυσμού με αργό θάνατο.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε όλες τις τρομακτικές λεπτομέρειες…


Ο Dr. Ted Broer εξηγεί πως οι γιατροί σκοτώθηκαν για αυτά που είχαν ανακαλύψει για τους εμβολιασμούς. Καθώς και πώς θα θεραπευτούν οι οι συνέπειες της επίθεσης της ελίτ στα παιδιά καθώς και σε όσους αναγκάστηκαν σε εμβολιασμούς.

Full interview: https://www.youtube.com/watch?v=8g0NM...
Thanks to John Kaminski's article on The Rebel News, this has gone viral: http://therebel.is/index.php?option=c... 
Dr. Ted Broer explains why doctors are being killed for what they've discovering about vaccinations and how to cure the effects of the Elite's genocide.forced on your children and those taking forced vaccinations.
http://tinyurl.com/hyaawfw
Έρευνα- Επιμέλεια TherapyWave.eu | ©TherapyWave.eu
Το ιατρικό κατεστημένο και το μεγαλείο του! Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Τέσλα, Ραίχ, Ρέιμοντ Ράιφ, Παστέρ και πόσοι άλλοι που με το έργο τους στον χώρο τις έρευνας και τις επιστήμης μπόρεσαν, όσο μπόρεσαν δηλαδή, να ξεστραβώσουν το ναρκωμένο πλήθος είχαν “περίεργο και ξαφνικό θάνατο”.
Πριν μερικές βδομάδες ακούσαμε και διαβάσαμε για μερικούς ολιστικούς γιατρούς οι οποίοι σκοτώθηκαν στη Φλόριντα. Στην αρχή νομίζαμε όλοι μας, όσοι είναι στον εναλλακτικό και ολιστικό τρόπο ζωής και ενημέρωσης πως ήταν λόγο των θεραπειών και των διαφορετικών προσεγγίσεων των ασθενειών των ασθενών τους.
Η πραγματική όμως αιτία, και βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να το ακούσετε πουθενά δημόσια -σε μαζίκή κλίμακα εννοώ- ήταν ότι είχαν ανακαλύψει μέσω της έρευνας τους ότι η nagalase, μία ενζυμική πρωτεΐνη, προστίθεται στον πληθυσμό μέσω εμβολιασμών. Τί κάνει ακριβώς;
Η Nagalase, σταματάει την ενσωμάτωση της βιταμίνης D στην πρωτεΐνη Gc.
Η Gc είναι μια πολυλειτουργική πρωτεΐνη που βρίσκεται στο πλάσμα, στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό και στην επιφάνεια πολλών τύπων κυττάρων. Ενώνεται με τη βιταμίνη D (η συνωμοσία του ήλιου που λέμε…) και των μεταβολιτών στο πλάσμα και τους μεταφέρει σε ιστούς-στόχους. Έχει δοκιμαστεί για χρήση ως θεραπεία του καρκίνου για να να ενεργοποιήσουν την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων.
Η Nagalase λοιπόν είναι μια πρωτεΐνη που επίσης δημιουργείται από όλα τα καρκινικά κύτταρα και βρίσκεται επίσης σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις σε αυτιστικά παιδιά. Αυτό λοιπόν εμποδίζει το σώμα μας να αξιοποιήσει την βιταμίνη D και να την ενσωματώσει για την καταπολέμηση του καρκίνου και την προληψη του αυτισμού.
Nagalese απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί διαβήτη τύπου 2. Έτσι, βασικάδεν θανατώθηκαν οι γιατροί, διότι είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή είχαν επιτυχή θεραπεία του αυτισμούαλλά επειδή αυτοί οι άνθρωποι είχαν τις αποδείξεις πως τα εμβόλια περιέχουν αυτή την ουσία και προκαλούν αυτού τους είδους τις ανωμαλίες. Και αυτό, προφανώς, γίνεται συνειδητά και σκόπιμα μέσω των εμβολιασμών!
Οι γιατροί λοιπόν οι οποίοι συνεργάζονταν ήταν έτοιμοι να δημοσιοποιήσουν αυτή την “ανακάλυψη”. Νόμος 101 Μείωση του πληθυσμού, και όχι μόνο! Κάνοντάς το νόμο επιβάλλεται στη μάζα μέσω τον εμβολίων, οπότε κανείς δεν μπορεί να γράψει το παιδί του στο σχολείο αν δεν έχει κάνει τους “απαραίτητους” εμβολιασμούς!
Μια “απλή” αργή μεθόδους θανάτωσης νομίζοντας ότι είναι δίκαιοι με την νοοτροπία της «επιβίωσης του ισχυρότερου» θεωρώντας τον άνθρωπο απλή μηχανή χωρίς ψύχη.
Ο Δρ Ted Broer σπάει τη σιωπή του, σχετικά με την nagalese, στο βίντεο που υπάρχει στο τέλος του άρθρου που είναι από μία σύντομη συνέντευξη στις 25 Ιουλίου η οποία θα σας δώσει πολλές απαντήσεις!
Ο Δρ Ted Broer ξέσπασε στην εκπομπή The Hagmann & Hagmann, αφού βέβαια τους πήρε μια ολόκληρη ώρα ώστε να βγει στον αέρα, ενώ το τρίωρο σόου τους εννοείται “κατέβαινε” και κάθε γραμμή επικοινωνίας που προσπαθούσαν να έχουν διακοπτόταν, ενώ οι σερβερ τους ήταν μόνιμα κατεβασμένοι.
Στη συνέχεια αφού έκλεισαν μια ασφαλή γραμμή, ήταν τελικά πίσω στον αέρα, με τον Δρ Broer λέγοντας κατευθείαν “Δεν έχω αυτοκτονικές τάσεις”…
Ήταν εξαιρετικά νευρικός που κατείχε πάνω του αυτές τις πληροφορίες και  φοβόταν ότι δεν θα προλάβαινε να το πεί δημοσίως…
Ακούστε τον στο βίντεο παραπάνω και ο νοών νοείτω…
http://tinyurl.com/zybuedu
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου