Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Σε απευθείας σύνδεση η συζήτηση στη Βουλή για το Παράλληλο Πρόγραμμα - Ομιλίες Πρωθυπουργού και αρχηγών κομμάτων


Ολοκληρώνεται σήμερα στη Βουλή η συζήτηση για το Παράλληλο Πρόγραμμα, στο οποίο προβλέπεται πλήρης ασφαλιστική κάλυψη των ανασφάλιστων πολιτών. Μετά το μεσημέρι αναμένονται οι ομιλίες του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων, το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Θα το καταψηφίσουν η ΝΔ, η Χρυσή Αυγή και το ΠΑΣΟΚ ενώ το ΚΚΕ δήλωσε παρών και η Ένωση Κεντρώων επιφυλάχθηκε,
 «Είμαστε περήφανοι που φέραμε αυτό το νομοσχέδιο, το οποίο διέπεται από τις αρχές της καθολικότητας, της ισότητας, της αλληλεγγύης, της προτεραιότητας των κοινωνικών αγαθών και της κοινωνικής αναδιανομής. Αυτές είναι οι αξίες της Αριστεράς» τόνισε χθες ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.
Το νομοσχέδιο προβλέπει πλήρη  ασφαλιστική κάλυψη για τους πολίτες που είναι χωρίς νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καθώς και αύξηση χρηματοδότησης των νοσοκομείων κατά 300 εκατ. ευρώ και του ΕΟΠΥΥ κατά 700 εκατ. Με το νομοσχέδιο ρυθμίζονται θέματα για τη στελέχωση των ΜΕΘ και των απομακρυσμένων και παραμεθόριων αγροτικών ιατρείων, κέντρων υγείας και νοσοκομείων. 
Δείτε απευθείας τη συζήτηση μέσω του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής:
http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi/

http://www.koutipandoras.gr/
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.