Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Για να σωθεί η Ελλάδα, απαιτείται άμεσα κάθαρση και μία Εθνική εξωκομματική πατριωτική Ελληνική κυβέρνηση

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα υπερέβη από καιρό κάθε «πατριωτικό» όριο.
· Πρώτα, για να αποκαταστήσει την μεταπολιτευτική δήθεν δημοκρατία, ουσία ξενόδουλη πρωθυπουργική δικτατορία (του υπάρχοντος Συντάγματος του Ανδρέα Παπανδρέου της δεκαετίας του 1980) πρόδωσε το 1974 τον Ελληνισμό της Κύπρου.
· Αποδεχθέν την ελεύθερη εισβολή τους στην Κύπρο για να τους δωρίσει ένα κομμάτι της Ελληνικής Κύπρου (συνημμένα). Τη μαγιά για εκτουρκισμό όλης της Κύπρου.
· Δείτε τι αποκαλύπτει (συνημμένα) ένας από τους καλύτερους Έλληνες πρέσβεις.
Ο επί τιμή πρέσβης Θέμος Στοφορόπουλος, ο μόνος που είχε το θάρρος να μιλήσει.
· Όπως και ο αείμνηστος Νεοκλής Σαρρής (συνημμένα)
· Και ως γνωστόν οι τούρκοι δεν αρκέστηκαν στο κομμάτι αυτό της Κύπρου,
·
Αλλά υπό την δήθεν αδυναμία αντίδρασης του προδοτικού μεταπολιτευτικού καθεστώτος, κατέλαβαν το 40% της Κύπρου.
· Στη συνέχεια μετά το προδοτικό, mea culpa στο Νταβός (όπως το περιγράφει στο βιβλίο του ο αείμνηστος Έλληνας πρέσβης Μιχάλης Δούντας που παραιτήθηκε διαμαρτυρόμενος για την προδοσία μαζί μυ τον Θέμο Στοφορόπουλο) ακολούθησε η εκλογή του Σημίτη.
· Ο οποίος μετά την προδοσία των ΙΜΙΩΝ άρχισε, τη μεθοδική υποδούλωση της Ελλάδας στην νέα τάξη, άρχισε την εθνική αποδόμηση και την καταστροφή του Ελληνικού έθνους με το λαθρομεταναστευτικό.
· Μετά την Εθνική ντροπή της παράδοσης του Οτσαλάν στους τούρκους από το καθεστώς Σημίτη και προσωπικά από τον Πάγκαλο των ΙΜΙΩΝ,
Φτάσαμε στην προδοτική προσπάθεια, σχεδόν σύμπαντος του μεταπολιτευτικού (νεοταξικού) κόσμου, παράδοσης όλης της Κύπρου στους Τούρκους, με το σχέδιο Ανάν. Προσπάθεια που ακόμα συνεχίζεται.
· Για να οδηγηθούμε με παγκόσμια συνέδρια στην Ελλάδα από το καθεστώς Κώστα Καραμανλή για τη λαθρομετανάστευση και την καταστροφή των εθνών, στην μεγάλη προδοσία του 2009.
· Όπου ο Κώστας Καραμανλής παρέδωσε την εξουσία στον γελοίο προδότη ΓΑΠ για να την κάνει πειραματόζωο της νεοναζιστικής νεοταξικής ΕΕ, το διάγγελμα του Καστελλόριζου.
· Και έκτοτε όλη μαζί η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, υποδούλωσε προδοτικά τον Ελληνισμό και άρχισε να τον εξοντώνει ως νεοαττικός πράκτορας με την εσωτερική υποτίμηση.
· Για να ξεπουληθεί ο εθνικός και ιδιωτικός πλούτος.
· Έτσι φτάσαμε στην μεγάλη προδοσία του καλοκαιριού και στη σημερινή εικόνα του Ελληνικού κοινοβουλίου.
· Με τον επικείμενο όλεθρο του Ελληνισμού, από την λαθρομετανάστευση των ανοικτών συνόρων των νεοταξικών παγκοσμιοποιημένων προδοτών. ...

Για να σωθεί η Ελλάδα, απαιτείται άμεσα κάθαρση και μία Εθνική εξωκομματική πατριωτική Ελληνική κυβέρνηση

Ευριπίδης Μπίλλης - Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ, 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.