Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Τώρα ανακάλυψαν τους "Κούρδους της Συρίας"...

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - http://nikosklitsikas.gr/

O φίλος και σύντροφος Ouday Ramadan, σήμερα στη Δαμασκό, με αφορμή της νέα εφεύρεση των δυτικών ΜΜΕ, τους "Κούρδους της Συρίας", μου επισημαίνει:
"Ακούγοντας να μιλούν και να γράφουν για 'Κουρδικές Δυνάμεις της Συρίας΄, μου ΄ρχεται στη σκέψη πως πρόκειται για δυνάμεις που ξεπερνούν τον Κόκκινο Στρατό της Κίνας κι ίσως τις στρατιές του Τζένγκις Χαν...
Πέντε χρόνια τα παιδιά της Συρίας (Ασσύριοι, Ασούροι, Καλδένοι, Κούρδοι, Άραβες, Σιίτες, Σουνίτες, Αλεβίτες, Χριστιανοί, Δρούσοι, Ισαμιλίτες κ.ο.κ.) ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ στην ιμπεριαλιστική επίθεση και αισθάνονται ΜΟΝΟΝ Σύροι!
Ζήτω η Κοσμική και Σοσιαλιστική Συρία, η Συρία του Άσαντ!
Όλα τα υπόλοιπα είναι βλακείες*"
*  (minchiate... στην σικελική διάλεκτο: πούτσες)
Δεν είναι σύμπτωση πως μπροστά στον μεγαλειώδη αγώνα του λαού της Συρίας, βρίσκονται πλάι τους τα εθνικοαπελευθερωτικά Κινήματα όλου του κόσμου... η πατριωτική αριστερά και απέναντι σ' αυτή τη μάχη που δίνουν εναντίον στους εισβολείς έχουν την "πολιτισμένη" δύση κι εκείνη τη σιωνιστική κοσμοπολίτική αριστερά του Σόρος και του σοσιαΛΗΣΤΗ πλασιέ εμπόρων όπλων Ολάντ.
Πως μπορείς να μην υποκλιθείς σ' έναν λαό που δεν λύγισε σ' αυτή τη βίαια κι επί πέντε χρόνια επίθεση μισθοφόρων φονιάδων, που είχαν τη συμπαράσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ, της Τουρκίας, του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ...
Πως μπορείς να μην υποκλιθείς σ' έναν λαό που...
πλήρωσε με περισσότερους από 300.000 μάρτυρες την Εθνική Κυριαρχία του κι Ανεξαρτησία...
Πως μπορείς να μην υποκλιθείς σ' έναν λαό που αναλαμβάνει ο ίδιος, με τους χιλιάδες Απόδημους και τις οργανώσεις τους σ' όλο τον πλανήτη, την προστασία των ορφανών παιδιών των μαρτύρων του;
Όλες οι οργανώσεις Σύρων Αποδήμων, από την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη... αποφάσισαν:
"Είναι ηθικό καθήκον κάθε Σύρου στο εξωτερικό να βοηθήσει την Πατρίδα.
Το άμεσο επόμενο πρόγραμμά μας είναι η υιοθεσία εξ αποστάσεως, των παιδιών των Μαρτύρων μας.
Ανάβοντας ένα κερί είναι καλύτερα από το να αφορίζουμε το σκοτάδι".
 H "ευρωπαϊκή αριστερά"-ευτυχώς, μόνον η κοσμοπολίτικη "αριστερά", γνωστή πλέον ως "ιμπεριαλιστική αριστερά"- κι η κεντροδεξιά, έχουν σημαντικά ζητήματα να αντιμετωπίσουν σήμερα:
Πως θα "ενοικιάζουν" μήτρες (παρένθετες μητέρες... το ονομάζουν) τα ζευγάρια των γκέι και λεσβιών, ώστε να αγοράζουν παιδιά -έχουν τόση μεγάλη δύναμη που αρνούνται να υιοθετούν ορφανά από ορφανοτροφεία- και πως θα πέσει το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς της Συρίας", για να δικαιωθεί ο Ερντογάν και να κάνουν μπίζνες με τους "πρόσφυγες", στο νέο καταμερισμό εργασίας...
Ο πόλεμος κι οι αθώοι που πέφτουν δολοφονημένοι από τα όπλα των πολυεθνικών και των "ηγετών" πλασιέ εμπόρων όπλων, δεν τους απασχολούν.
Όμως, υπάρχει η Πατριωτική αριστερά, τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα, η αριστερά της Συρίας, οι ελεύθεροι όλου του κόσμου, που δεν υποτάσσονται και θα νικήσουν!
 
Κομμουνιστική Νεολαία της Συρίας: "Eμείς ποτέ δεν θα παραδοθούμε!"

 Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου