Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Όταν κατάπιε την γλώσσα του ο Πρετεντέρης μέσα στο MEGA!




Ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης κάνει τον Πρετεντέρη να καταπιεί την γλώσσα του





Δείτε επίσης:

Η Σαράφογλου κόβει on air τον Κ. Γρηγοριάδη που τάχθηκε υπέρ του "όχι" και μίλησε για χούντα της ιδιωτικής τηλεόρασης (βίντεο)



Δεν ήξεραν από πού να κρυφτούν… Με αφορμή την αντιπαράθεση Κυβέρνησης και ΜΜΕ για το νομοσχέδιο και την τροπολογία για το διαγωνισμό για τα κανάλια, ο Κλέων Γρηγοριάδης, τους αποστόμωσε μέχρι σημείου να ψάχνουν το υπογλώσσιό τους. (Ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης βρέθηκε στην εκπομπή “Ανατροπή” του Γιάννη Πρετεντέρη την Τρίτη το Βράδυ. Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στα κανάλια, στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις άδειες και στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει αυτόΑκολουθεί ο διάλογος:
“Η βαθιά, άγρια, τρομακτική μέχρι τώρα διαπλοκή είναι δεδομένη και άπλετη με άπειρους τρόπους.Δηλαδή μόνον ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα θα σας αναφέρω: Εδώ στο Mega για παράδειγμα, τόσο καιρό κάνετε ρεπορτάζ για την ιστορία των Σκουριών της Χαλκιδικής. Δε θα έπρεπε σε ένα ευνομούμενο περιβάλλον, κάθε φορά που αυτό το κανάλι κάνει ένα ρεπορτάζ, (εγώ δέχομαι εκ προοιμίου ότι είναι αντικειμενικό), να περνάει μια ταινία από κάτω που να λέει “προσοχή μεγαλομέτοχος του παρόντος καναλιού τυγχάνει να είναι και μέτοχος στην εταιρία για την οποία μιλάει το ρεπορτάζ που κάνουμε”;
Ακολουθεί σχόλιο Πρετεντέρη, “Αν ήταν, αν δεν είναι”; 
Για να εισπράξει την απάντηση του Κλέωνα:
“Δηλαδή ο Κύριος Μπόμπολας δεν είναι? Εγώ λέω ευθέως ότι είναι. Και να σας πω ευθέως γιατί λέω ότι είναι? Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Eldorado gold, λέει επακριβώς πάλι σε εισαγωγικά -και θα συνεργαστούμε με τον Άκτωρα μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα για να μας βοηθήσει να πάρουμε τις άδειες-… Εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι οι κατασκευαστικές εταιρείες χτίζουν, γκρεμίζουν, ή κατασκευάζουν, πως θα βοηθήσει ο Άκτωρας να πάρει η Eldorado άδειες;
Δείτε το απόσπασμα εδώ
Κλέων Γρηγοριάδης: Η χούντα της ιδιωτικής τηλεόρασης πρέπει να φύγει (video)
Όταν η υπεράσπιση των απόψεων, της γνώμης υπερβαίνει την ανάγκη για συμβιβασμό, τότε ο φόβος ξεπερνιέται και μετατρέπεται σε ένα ακίνδυνο συναίσθημα ανίκανο να καθορίσει την πορεία ενός ανθρώπου.
Ο γνωστός ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης σε μία σχεδόν 9λεπτη συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, σταθμό στον οποίο προβάλλεται η σειρά που εργάζεται, απέδειξε ότι είναι εφικτό να υπερβούμε το φόβο και να λειτουργήσουμε με βάση τις πεποιθήσεις μας. Ο Κλέων Γρηγοριάδης κλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό να σχολιάσει την απόφασή του να στηρίξει το «όχι». Η συνέντευξη ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις μέχρι τη στιγμή που ο γνωστός ηθοποιός άρχισε να μιλάει με μία γλώσσα που δεν συνηθίζεται στα τηλεοπτικά στούντιο και να καταθέτει απόψεις που βρίσκονται στο μυαλό του μέσου Έλληνα, αλλά σπάνια βρίσκουν τηλεοπτική δίοδο να εκφραστούν.
Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε ότι στηρίζει το «όχι» γιατί όπως είπε «είναι σχεδόν αυτονόητο ότι όταν κανείς έχει 10.000.000 ανθρώπους πίσω του αντί για ένα υπουργικό συμβούλιου είναι πιο ισχυρός διαπραγματευτής. Είναι καλύτερα να έχεις ένα λαό μαζί σου παρά να είσαι μόνος σου όταν διαπραγματεύεσαι».
«Η κυβέρνηση είχε νωπή λαϊκή εντολή» πρόσθεσε ο Κλέων Γρηγοριάδης, «ο πρωθυπουργός προσπάθησε με μανία να υπηρετήσει τη λαϊκή εντολή, αλλά φάνηκε ότι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο και έπρεπε ή να είναι άτιμος, όπως ήταν άτιμοι μέχρι τώρα όλοι οι πρωθυπουργοί που μας κυβέρνησαν ή θα έπρεπε να είναι έντιμος και αυτό μας ξενίζει λίγο γιατί δεν έχουμε συνηθίσει την εντιμότητα από τους πολιτικούς. Μας είπε ότι εγώ δεν τα κατάφερα και ζήτησε από το λαό βοήθεια» η άποψη του κ. Γρηγοριάδη άναψε φιτίλια στους υπεύθυνους του σταθμού και η παρουσιάστρια επιχείρησε να τον προσγειώσει στην πραγματικότητα τους.
Αυτό αντί να «ηρεμίσει» τον κ. Γρηγοριάδη, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την οργή του απέναντι σε ένα σύστημα που όπως είπε είναι άηθες και μεροληπτικό.
Ο γνωστός ηθοποιός επιχείρησε να μιλήσει για την υποκειμενικότητα και την προσπάθεια των ιδιωτικών σταθμών να προβάλλουν σε υπερθετικό βαθμό την επιχειρηματολογία του «ναι». Το επιχείρημα της κ. Σαράφογλου ότι «δεν φταίει εκείνη που όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ του «ναι» ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ηθοποιού.
«Είστε άδικη και εξαιρετικά αυθαίρετη, πως ξέρετε ότι όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ του ναι» απάντησε ο Κλέων Γρηγοριάδης και τόνισε ότι «πρέπει να ψηφίσουμε όχι για να φύγει η χούντα της ιδιωτικής τηλεόραση από την Ελλάδα, να τα μαζέψει και να πάει από εκεί που ήρθε, αυτό τον φασισμό δεν τον ανέχομαι άλλο, όλη αυτή τη χυδαιότητα και την τρομολαγνεία» είπε ο ηθοποιός και εκεί κάπου η συνέντευξη… ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
Ο Κλέων Γρηγοριάδης σε μία εποχή που οι ηθοποιοί, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες παλεύουν για επιβίωση, είπε ελεύθερα την άποψή του και αυτό τουλάχιστον αποτελεί ένα παράδειγμα. Το altsantiri.gr δημοσιεύει το διάλογο του ηθοποιού με την δημοσιογράφο και σταθερά στηρίζει την δυνατότητα των ανθρώπων να μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους. Και φυσικά στηρίζει τον κ. Γρηγοριάδη.


=========================
= "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.