Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Δάσκαλε που δίδασκες… Φωνάζει μεν, διορίζει δε!


Αυτό είναι που λέμε «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις». Ο Βασίλης Λεβέντης μπορεί να φωνάζει για τα κόμματα που χρησιμοποιούν μετακλητούς υπαλλήλους ωστόσο και η Ένωση Κεντρώων διορίζει χωρίς να απαρνείται τα προνόμια της.
Η Ένωση Κεντρώων που μαζί με τους ΑΝΕΛ είναι το τελευταίο κόμμα σε κοινοβουλευτική δύναμη έχει διορίσει 6 μετακλητούς υπαλλήλους.
Την ίδια ώρα το ΚΚΕ με ισχυρότερη κοινοβουλευτική δύναμη έχει 5! Ακόμα και το Ποτάμι που έχει ποσοστό άνω του 4% έχει τους ίδιους μετακλητούς με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Δείτε τα λεγόμενα και ''9 σημεία'': 
Πρόγραμμα 9 σημείων της Ένωσης Κεντρώων για έξοδο από το μνημόνιο:


  • Η απόλυση από τη Βουλή υπαλλήλων που προσλήφθηκαν προκλητικά ως συγγενείς νυν και τέως βουλευτών
  • Η επιστροφή κάθε αποσπασμένου του δημοσίου στις υπηρεσίες όπου οργανικά ανήκει, με ελάχιστες εξαιρέσεις
  • Η μείωση κατά 50% του μισθού όλων των αιρετών (από Πρόεδρο Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές, δημάρχους, περιφερειάρχες, μητροπολίτες κ.α.)
  • Την κατάργηση κάθε σύνταξη πέραν της μιας και την αφομοίωση όλων των συντάξεων σε μια, που δεν θα υπερβαίνει τα 1500 ευρώ
  • Την αυστηρή απαγόρευση σε κάθε συνταξιούχο που λαμβάνει σύνταξη άνω των 1000 ευρώ μηνιαίως, να εργάζεται
  • Τον μέσω ειδικού σχεδίου εντοπισμό, με αναδρομή σε βάθος 10ετίας έρευνα, όλων των αργόμισθων του Δημοσίου, των ΔΕΚΟ, και την απόλυσή τους, ώστε και το Δημόσιο να καθαρίσει και να επιβραβευτούν οι ευσυνείδητοι δημόσιοι υπαλληλοι
  • Την κατάργηση συντάξεων όλων των χρηματισάντων σε όλα τα κρατικά αξιώματα αιρετών
  • Την κατάργηση όλων των συντάξεων των εύπορων Ελλήνων με ορισμό ως ορίου προς τούτο, το εισόδημα από άλλες πηγές να είναι 3000 ευρώ μηνιαίως και άνω
  • Τον ορισμό αμέσως του αριθμού των βουλευτών στους 200 από την επόμενη βουλή και την απαγόρευση να είναι βουλευτής κάποιος για περισσότερα από 12 έτη.



Στοχαστικά Γονατογραφήματα

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.