Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

kalami.net/USA: Τα περί... ''ανεξαρτησίας'' (25 Μαρτίου) και τα ανιστόρητα ''βούρλα'' της Ομογένειας

Είναι γνωστό ότι στις ημιδιαλυμένες Οργανώσεις μας (Ομοσπονδίες) που διοργανώνουν τις παρελάσεις γιά την 25η Μαρτίου (1821), τον... Απρίλιο (με εξαίρεση στην δυτ. Φλόριδα), οι 9 στους 10 είναι αστοιχείωτα ''ψώνια'', αφηνιασμένα και μη, που ΔΕΝ γνωρίζουν ΤΙ εορτάζουμε 25 Μαρτίου. Τα ''βούρλα- ψώνια'' δικαιολογούνται, γιατί έχουν μεσάνυχτα και είναι μόνο γιά γέλια, γι' αυτό διαλυθήκαμε ως Ομογένεια. Οι τουρίστες-διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ, που καμαρώνουν ''σαν γύφτικα σκεπάρνια'' με... κορδέλες επισήμων στις παρελάσεις-''καρνάβαλους'' ανά τις παροικίες μας, δεν γνωρίζουν, γιά να τους πουν, το απλό, ότι στις 25 Μαρτίου, ΔΕΝ εορτάζουμε την ''ανεξαρτησία'' της Ελλάδας, αλλά την επίσημη έναρξη της Επανάστασης (Μάρτιο 1821); Το αποτέλεσμα; Γέμισε ο τόπος ανά τις παροικίες μας, με διαφημιστικά (και στο FB) γιά τις παρελάσεις, με το ίδιο ιστορικό λάθος (ευτυχώς οι παρελαύνοντες, δεν καλούνται από τους κουφιοκέφαλους διοργανωτές, να κρατούν και... κρίνους).
Παρέλαση, Νέα Υόρκη: Οι τιποτένιοι διοργανωτές, ο πρόεδρος της ''ΝΔ'' και τα αδιόρθωτα χάλια μαςΤο πρόβλημα με την ελληνική εμπορική παρέλαση (που ονομάζεται ''εθνική'') στην 5η Λεωφόρο (Κυριακή 10 Απριλίου 2016) γιά να τιμηθεί ετεροχρονισμένα -υποτίθεται εξαιτίας... καιρού- η εθνική μας επέτειος της 25ης Μαρτίου, δεν είναι ο θλιβερός και αστοιχείωτος κομματικός ''φελλός'', που υποδύεται τον πρόεδρο, ούτε τα άβουλα ανθρωπάκια-μηδενικά που υποδύονται το Συμβούλιο, της διοργανώτριας Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων ''γκέττο'' Αστόριας. Ούτε το ''αφεντικό'' της παρέλασης, ο ανίκανος τοποτηρητής συμφερόντων της Τουρκίας (γιά διάλυση της Ομογένειας, που εκφράζονται μέσω του ''οικουμενικού Πατριαρχείου''), ο Δημήτριος, που ...
υποδύεται τον ''αρχιεπίσκοπο Αμερικής''."Picture of a search engine ready website">Το πρόβλημα είναι ότι ο κάθε διαπλεκόμενος πολιτικός Ελλάδας, που του δόθηκε το δικαίωμα, αισθάνεται ότι μπορεί να κομματικοποιεί την παρέλαση του Ελληνισμού σε μιά ελληνική παροικία στις ΗΠΑ, γιά εντυπωσιασμό αφελών ''οπαδών'' στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τον κάθε τιποτένιο-''φελλό'' πρόεδρο Ομοσπονδίας, που είναι φερέφωνο του κάθε έμπορα εκδότη εφημερίδας, που έχει διαχρονικά, οικονομικά και άλλα συμφέροντα με την οικογένεια του κάθε τιποτένιου πολιτικού. Δηλαδή, οι τιποτένιοι πολιτικοί που χρεοκόπησαν- κατάστρεψαν την Ελλάδα, τώρα θέλουν να καταστρέψουν και την Ομογένεια. Και γιά χάρη του πολιτικού Κούλη, οι τιποτένιοι επιτήδειοι της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, ατίμασαν μιά παράδοση δεκαετιών και ατίμασαν επίσης, μία ομόφωνη απόφαση της Οργάνωσης πριν λίγα χρόνια: Μόνο πρωθυπουργός ή πρόεδρος Βουλής από Ελλάδα, γίνεται ''μέγας τελετάρχης'' στην παρέλαση. Οι υπόλοιποι, ακόμα και υπουργοί, μόνο ''επίτιμοι τελετάρχες'' (όπως έγινε με τον υπουργό 'Αμυνας Π. Καμμένο, 2015). Αλλά ποιοί να σεβαστούν αποφάσεις ολομέλειας και παραδόσεις δεκαετιών; Οι αστοιχείωτοι, απατεωνίσκοι ''γκέττο'' Αστόριας και περιχώρων (και υπόδικοι γιά απάτη ΜΕΣΑ στην Ομοσπονδία), ασπόνδυλοι και μη; Και ποιοί να τους ελέγξουν; Οι υπόλοιποι τιποτένιοι;
Ποιός τους έδωσε αυτό το δικαίωμα; Μα φυσικά, οι Ομογενείς, μέλη των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, που δεν αντιδρούν στις διαχρονικές ανομίες και στις αυθαιρεσίες των τιποτένιων μόνιμων αντιπροσώπων τους, στην τιποτένια Ομοσπονδία, των τιποτένιων ''λαμόγιων''. Η (οργανωμένη) Ομογένεια Νέας Υόρκης, έχει γιά ''ηγέτη'' αυτόν που της πρέπει και της... ''αξίζει'': 'Εναν τυχοδιώκτη, αστοιχείωτο ''αφηνιασμένο ψώνιο'', ως πρόεδρο Ομοσπονδίας (δηλώνεται και ως ''κομματάρχης Νέας Δημοκρατίας'') που λογικά, με τόσες ανομίες, θα έπρεπε να του απαγορεύεται και η είσοδος σε ομογενειακές Οργανώσεις.(οργανωμένη) Ομογένεια Νέας Υόρκης, που νομίζει (δηλ. φαντάζεται) ότι είναι ''ο ομφαλός της Ομογένειας στην Αμερική'', ενώ ουσιαστικά  κατάντησε ένα καθυστερημένο ''γκέττο'', που ντροπιάζει την Ομογένεια. Aριθμητικά, ο Ελληνισμός στην ευρύτερη περιοχή Νέας Υόρκης, αντιπροσωπεύει το 12% του Ελληνισμού στις ΗΠΑ. 'Ετσι το 12%, διασύρει και το υπόλοιπο 88%.
Πριν 20 χρόνια η παρέλαση στο Μανχάτταν, είχε 15-20.000 παρελαύνοντες και θεατές. Την τελευταία 5ετία, με το ζόρι παρελαύνοντες και θεατές μαζί, φτάνουν τις 6-7.000 άτομα, με κόστος που ξεπερνά τις 400.000 δολ. γιά έναν ''καρνάβαλο'' 3 ωρών. 'Eτσι την κατάντησαν οι τιποτένιοι.Κατά συνέπεια, ας μην διαμαρτυρηθούν μετά, γιά το δεδομένο ''κράξιμο'' που θα φάνε Κούλης και δεξιοχουντικοί διοργανωτές, στην μικρή, εμπορική, κομματικοποιημένη ελληνική παρέλαση-''καρνάβαλο'', στο Μανχάτταν. Γιά την ακρίβεια, ήδη τρώνε ''κράξιμο'', όχι μόνο στην Νέα Υόρκη.
Σημ. 1: Οι απατεωνίσκοι της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, είχαν αποφασίσει η παρέλαση να γίνεται την πλησιέστερη μετά την 25η Μαρτίου, Κυριακή. Ούτε αυτήν την απόφαση της Ολομέλειας σεβάστηκαν οι θλιβεροί -υπό τον Π. Γαλάτουλα- επιτήδειοι του Συμβούλιου (τα ονόματά τους, γιά να τους... ''χειροκροτείτε'').
Σημ. 2: Δεν αληθεύει η φήμη ότι ο ''μέγας τελετάρχης'', πρόεδρος της ''Νέας Δημοκρατίας'', θα παρελάσει πάνω σε διαφημιστικό άρμα της Siemens, έχοντας δεξιά του τον πρόεδρο και αριστερά του τον εκδότη. Υπάρχει όμως πιθανότητα, στην εξέδρα απέναντι από αυτήν των ''επισήμων'' (πρώην βοσκών και τώρα νεόπλουτων μηδενικών), που στήνει ο ''μπακαλόγατος'' Cats, να χορεύουν ''τσιφτετέλι αλα τούρκα'', με πολύ ''ώπα'' (όπως συνηθίζεται), την ώρα που θα περνούν οι εύζωνες της προεδρικής Φρουράς Ελλάδας.
Σημ. 3: Είναι επιεικής ο χαραχτηρισμός ''τιποτένιοι'', όταν τυχοδιώκτες, ελλαδέμποροι και λοιπά παρασιτικά, μεγάλα ή μικρά μηδενικά, Ομογένειας και Ελλάδας, χρησιμοποιούν βάναυσα τον (οργανωμένο) Ελληνισμό της Αμερικής, γιά τα συμφέροντά τους, ατομικά, πολιτικά, οικονομικά κ.ά.
Να γιατί η Ομογένεια, απογοητευμένη, ''γύρισε την πλάτη'' στον ''καρνάβαλο'', που ονομάζεται ''εθνική παρέλαση''
Η ελληνική παρέλαση στην 5η Λεωφόρο, κατάντησε ''εκμεταλλεύσιμο είδος'' τυχοδιωκτών, επιχειρηματιών, πολιτικών και επιτήδειων
Ο πρόεδρος ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, ''μέγας τελετάρχης'' στην παρέλαση, Νέα Υόρκη 10 Απριλίου
... (Διαβάστε)
(Πιθανά να είναι και στον Λευκό Οίκο -4 Απριλίου '16- γιά φωτογραφία με τον Ομπάμα στην εκδήλωση γιά 25η Μαρτίου 1821)
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.