Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

kalami.net/USA: Επιδημία με Τουριστικά Ταξίδια υπουργών στις ΗΠΑ: "Μέσα σε μία εβδομάδα 4 υπουργοί της χρεοκοπημένης Ελλάδας γιά τουρισμό στις ΗΠΑ: Κουντουρά, Καμμένος, Φίλης, Μπαλτάς"


κλικ στην εικόνα ^

Οικογενειακός τουρισμός 5 ημερών, γιά δύο υπουργούς στη Νέα Υόρκη, με το...''Aristos Travel''

Ο μακαρίτης Αριστοτέλης (Αρίστος) Ωνάσης, έφησε χρήμα γιά να χρησιμοποιηθεί γιά καλούς σκοπούς. Και οι διαχειριστές του ''Ωνάσειου'', αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, ούτε κρατικοί φορείς να τους ελέγξουν, ''φροντίζουν'' να το ''χρησιμοποιούν'' ανάλογα: Πληρώνοντας κάθε 2-3 χρόνια, τα έξοδα σε ''ευάλωτους'' υπουργούς, τις οικογένειές τους, εξαγορασμένους ''δημοσιογράφους'' και λοιπούς, γιά ολίγων ημερών διακοπές και ψώνια στη Νέα Υόρκη, τυπικά γιά να ''παραυρεθούν'' στα εγκαίνια κάποιας έκθεσης του ''Κέντρου''. Εφέτος, την τιμητική τους έχουν, οικογενειακά, οι υπουργοί Παιδείας Νίκος Φίλης και Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς. Σίγουρα, θα τιμήσουν με την παρουσία τους και αυτή των μελών οικογενειών τους, καλά εστιατόρια, ειδικά καλά καταστήματα κλπ. Από κοντά και... ''σύμβουλοι-βοηθοί''. Σύνολο 10 άτομα, με άγνωστο τον αριθμό... ''δημοσιογράφων''. Δεν γνωρίζουμε αν το ''Ιδρυμα Ωνάση'' θα τους μεταφέρει και στα πολυκαταστήματα (outlet) βόρεια της Νέας Υόρκης, με λεωφορείο, όπως γινόταν στο παρελθόν.
Και η Ομογένεια ''ενθουσιασμένη'' αναφωνεί: ''ΟΛΟΙ τα ίδια ΣΚ... είναι, είτε ΠΑΣΟΚ-οι, είτε Νεο-Δημοκράτες, είτε ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ, γι' αυτό καταστράφηκε η Ελλάδα''.
Ο υπουργός Παιδείας θα έχει και μία... ''σημαντική συνάντηση'': Με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, γιά να συνευλογηθούν. Στις 5 ημέρες, ΔΕΝ θα έχει άλλη συνάντηση ή επαφή ή παρουσία σε κάποια -έστω ομογενειακή- εκδήλωση. Ο υπουργός Πολιτισμού, μηδενικές επαφές. Εκτιμούμε ότι κι εφέτος στην ξενάγηση, ειδικά στα...καταστήματα, θα είναι ''αρχηγός'' η τακτική του ''Ωνάσειου'', κ. 'Αννα Παναγιωταρέα, αφού ο σύζυγός της θα κάνει την παρουσίαση στα εγκαίνια, βράδυ 23 Μαρτίου '16.
Στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, τα μνημόνια τσακίζουν μισθούς και συντάξεις, παιδιά και οικογένειες υποφέρουν, αλλά ασυνείδητοι, ανεύθυνοι ''καραγκιόζηδες'', που υποδύονται τους υπουργούς σε κυβερνήσεις διαπλεκόμενων (δεξιές ή αριστερές), κάνουν ''τουρισμό'' στις ΗΠΑ γιά δεκαετίες (και η Ομογένεια ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ).
Σημ. 1: Η έκθεση έχει εγκαίνια Τετάρτη 23 Μαρτίου, αλλά υπουργοί και συγγενείς, ήρθαν στην Νέα Υόρκη, το Σάββατο 19 Μαρτίου '16.
Σημ. 2: Στις ΗΠΑ, αν πολιτικός (υπουργός ή βουλευτής, γερουσιαστής), δεχτεί δώρο -γιά ανεπίσημο ταξίδι στο εξωτερικό- αεροπορικό εισιτήριο και διαμονή-διατροφή από εταιρία, κερδοσκοπική ή μη, χάνει την ''καρέκλα'' του, με συνοπτικές διαδικασίες Επιτροπής του Κογκρέσσου.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.