Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ο Καμμένος κάλεσε τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων σε έκτακτη συνάντηση - Αποφασισμένος για ρήξη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ - VIDEO

Ο Πάνος Καμμένος συγκάλεσε εκτάκτως σε συνάντηση για την Πέμπτη, τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με όσα ανέφερε απόψε στο δελτίο του STAR ο Νίκος Χατζηνικολάου.  

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως είχε ο ίδιος συνομιλία με τον υπουργό Άμυνας και του αποκάλυψε τις προθέσεις του ενώ πρόσθεσε πως σε δύο από τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι σήμερα ήταν στο εξωτερικό, ζητήθηκε να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Αθήνα για να βρεθούν στη συνάντηση.
 Ο κος Χατζηνικολάου ανέφερε πως ο κος Καμμένος του είπε πως αύριο θα ενημερώσει τους αρχηγούς για τις προθέσεις του. Υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου συνεδριάζει επίσης αύριο το πρωί στις 9.00 η ΚΟ των ΑΝΕΛ στα γραφεία του κόμματος στην Βουλή.
 Ηγετικό στέλεχος του στρατού φέρεται μάλιστα να εκφράζει και αυτός τη δυσαρέσκειά του για το επίμαχο θέμα:


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.