Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Οι "μετριοπαθείς εξεγερμένοι", την 101η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων... βομβάρδισαν τις Αρμένικες συνοικίες στο Χαλέπι

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - http://nikosklitsikas.gr/

Όπως είναι, πλέον, απολύτως φυσιολογικό, αυτές οι ειδήσεις δεν απασχολούν τα δυτικά ΜΜΕ κι ειδικότερα τα εγχώρια.
Με σαφή την ανάμειξη της Τουρκίας, οι "μετριοπαθείς" δολοφόνοι (αυτοί που ευλόγησε ο Μπεργκόλιο κι η παρέα του στη Λέσβο), για λογαριασμό της Τουρκίας βομβάρδισαν τις Αρμένικες συνοικίες στο Χαλέπι, την 101η επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων.
Στο Χαλέπι, οι συνοικίες Suleymaniye και Ashrafieh, δέχθηκαν βομβαρδισμούς, που προκάλεσαν το θάνατο 17 Αρμενίων, μεταξύ αυτών 3 παιδάκια και μία γυναίκα.
Τραγικές ώρες έζησαν oι Αρμένιοι της Συρίας, με δεδομένη την έλλειψη νερού για την κατάσβεση των πυρκαγιών που προκλήθηκαν στις Αρμένικες γειτονιές. Μια επίθεση, που παραβιάζει την κατάπαυση του πυρός και που για τον Μπεργκόλιο και την παρέα του, την "πολιτισμένη" δύση... τίποτα δεν συμβαίνει κι όλα είναι ευθύνη του "δικτατορικού καθεστώτος της Συρίας" και του προέδρου Άσαντ, που δεν εγκαταλείπει τη χώρα του στους νεοαποικιοκράτες.
Οι Αρμένιοι τιμούσαν τη μαύρη 101η επέτειο της σφαγής 1.500.000 εκατομμυρίων ανθρώπων από τους Τούρκους, στις...
Χριστιανικές εκκλησίες τους, που προστατεύει το "δικτατορικό" καθεστώς του Άσαντ κι οι Μουσουλμάνοι μαχητές της Χεζμπολά.
Σύμφωνα τον Αρμένιο Sevag Tashdjian, κάτοικο στο μαρτυρικό Χαλέπι, οι "τρομοκράτες υποστηρίζονται από την Τουρκία... μπαινοβγαίνουν στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας, μεταφ΄λεροντας όπλα και ενισχύσεις... οι βομβαρδισμοί ήταν δώρο της Τουρκίας... ολόκληρες γειτονιές πήραν φωτιά και προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε τους γέροντες, τους αρρώστους, που είχαν παγιδευτεί μέσα στα σπίτια τους, μεταφέροντάς τους σε ασφαλή υπόγεια καταφύγια".
Η σιγουριά των Αρμενίων στο Χαλέπι, για εγκληματικούς βομβαρδισμούς-"τουρκικά δώρα", συνδέεται και με τις βομβιστικές επιθέσεις στο Yerevan, την πρωτεύουσα της Αρμενίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της και μάλιστα στον κεντρικό δρόμο που έχει δοθεί η ονομασία της μαρτυρικής Συριακής πόλης "Χαλέπι".
Επίσης, υπήρξαν εκρήξεις βομβών και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, πάντα με την ευκαιρία της Γενοκτονίας του 195, από την Τουρκία.

Οι Αρμένιοι στη Συρία, στην πρώτη γραμμή της αντίστασης στην ιμπεριαλιστική επίθεση, μαζί με τον Αραβικό στρατό της Συρίας και τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή...
Οι Αρμένιοι της Συρίας, όπως κι οι Ελληνορθόδοξοι, είναι στο στόχαστρο των "εξεγερμένων" για τη "δημοκρατία" στη Συρία και κυρίως του Τουρκικού καθεστώτος... Γιατί δεν συμβιβάστηκαν, δεν εξαγοράστηκαν, δεν λιποτάκτησαν, δεν μπήκαν στα δουλεμπορικά του Ερντογάν για να περάσουν το Αιγαίο... πολέμησαν για την πατρίδα και την εθνική τους κυριαρχία. 
Δεν είδατε τη σχετική ανακοίνωση του κ. Κοτζιά; Μα... έχουμε διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις και έχουμε επιβάλει εμπάργκο στο "δικτατορικό καθεστώς Άσαντ", μέχρι να "εκδημοκρατιστούν".
Ο Βαρθολομαίος, ο Ιερώνυμος;
Μα... να χαλάσει η "κομπόστα" του Μπεργκόλιο και του Ερντογάν;
Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα που απασχολούν την πολιτική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου. Όπως η "φιλανθρωπία" (με το αζημίωτο) των "προσφύγων-μεταναστών"...
Φαντάζει ακραίο, έξω από τα πλαίσια της ελληνοτουρκικής φιλίας και της "μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας"... η Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας
Θα θυσιάσουμε τη φιλία με τη σύμμαχο Τουρκία, για μια Γενοκτονία, τη σφαγή 1.500.000 Αρμενίων;
Τι μας κόφτει;
Και σιγά τα αυγά, που λέει ο λαός μας, που η Συρία μας στάθηκε πάντα στο Κυπριακό, αλλά κυρίως στη μεγάλη κρίση του Μάρτη 1987... Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!

Στις 24 Απρίλη του 1915, δηλαδή πριν ακριβώς 101 χρόνια, τότε λίγες ημέρες μετά το Πάσχα, ο τουρκικός στρατός σταύρωσε γυμνές τις γυναίκες των Αρμενίων. Σήμερα κτυπούν στη μαύρη επέτειο τους Αρμένιους στη Συρία...

Σχετικά:
Μετά τη Λέσβο, ο "φιλάνθρωπος" Χόρχε Μπεργκόλιο... προκύρηξε ΕΡΑΝΟ για να βοηθηθεί η Ουκρανία!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.