Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Πολυ-κουλτουραλισμός και Πολυ-πολιτισμικότητα, παρόλα αυτά: Κατασχέθηκαν 19 κιλά κρέατος κροκόδειλου και πύθωνα στο Ρέντη - VIDEO

Κατεψυγμένα φιλέτα κροκόδειλου και πύθωνα κατέσχεσαν οι ελεγκτές της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε επιχείρηση εμπορίου τροφίμων στου Ρέντη.

Πρόκειται για ατομικές συσκευασίες 12 κιλών κατεψυγμένου φιλέτου κροκόδειλου και 7 κιλών κατεψυγμένο φιλέτου πύθωνα.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα πρόκειται να διερευνηθούν και να ταυτοποιηθούν πλήρως οι χώρες προέλευσης και η διαδικασία εισαγωγής τους στη Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και η δυνατότητα διακίνησης και διάθεσής τους στην κατανάλωση ως τρόφιμα ασφαλή-κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση. (Το Ποντίκι)

Σχόλιο: Τελικά θέλουμε Πολυ-κουλτουραλισμό και Πολυ-πολιτισμικότητα ή δεν θέλουμε;
Εάν ΝΑΙ, τότε ας μάθουμε να τρώμε ότι τρώνε οι φίλοι μας...


Τα... χρειάστηκε ο σεφ διάσημου εστιατορίου στην Βρετανία καθώς είδε τον εκλεκτό μεζέ που ετοίμαζε να μαγειρέψει για να προσφέρει στους πελάτες του μαγαζιού, όχι μόνο να ζωντανεύει, αλλά να του... επιτίθεται!

Ο λόγος για ένα φίδι, το οποίο ο παρολίγο παθών είχε τεμαχίσει και του είχε αφαιρέσει το δέρμα.

Στοχαστικά Γονατογραφήματα

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.