Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Όποιου του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει: Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για μια γυναίκα στη νότια Καλιφόρνια


Μοιραία για τη ζωή μιας γυναίκας ήταν η αναγκαστική προσγείωση ενός μικρού μονοκινητήριου αεροπλάνου σε αυτοκινητόδρομο στη νότια Καλιφόρνια.

Το αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, χτύπησε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το θάνατο της οδηγού.

Η γυναίκα είχε σταθμεύσει το όχημα στην άκρη του δρόμου, για να μιλήσει στο κινητό της τηλέφωνο.

Όποιου του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει

Τον «έφαγε» καρχαρίας, τον δάγκωσε φίδι, τον χτύπησε κεραυνός και ...έζησε ...
Είναι ο Έρικ Νόρι ο πιο άτυχος άνθρωπος στον κόσμο;
Τις τελευταίες ημέρες ο Αμερικανός Έρικ Νόρι, ψαράς στο επάγγελμα, βρίσκεται σε νοσοκομείο της Φλόριντα όπου νοσηλεύεται έπειτα από ... τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε από έναν καρχαρία και από την οποία έχασε το πόδι του.
Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη…
στενή επαφή που ο κ. Νόρι είχε με τον θάνατο αφού έχει επιζήσει από χτύπημα κεραυνού, από δάγκωμα δηλητηριώδους φιδιού και δύο φορές από επίθεση άγριων μαΐμούδων!
Στις ΗΠΑ η πιθανότητα να πέσει κανείς θύμα επίθεσης από καρχαρία είναι μία στα 11,5 εκατ. και να χτυπηθεί από κεραυνό μόλις μία στις 280.000.
Με βάση τα παραπάνω στοιχεία θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Έρικ Νόρι είναι αρκετά… άτυχος, ωστόσο, ο ίδιος νιώθει απλά ευτυχισμένος που είναι ακόμη ζωντανός και έπειτα και από την τελευταία του περιπέτεια, ελπίζει ότι θα καταφέρει να ζήσει ήρεμα. (protothema.gr)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου