Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Επιτέλους αλλαγή με Πλεύση Ελευθερίας

People have the power


Ζωντανή μετάδοση
-----------------------


Την Τρίτη, 19 Απριλίου, 2016 στις 7μμ, στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Αθήνα) κάνουμε την αρχή με μια ανοιχτή εκδήλωση και ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
>Θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί μία τελευταία ευκαιρία για αριστερή πλεύση σε μία αγωνίστρια που έμεινε πιστή στις προεκλογικές επάλξεις με συνέπεια , υπομονή - επιμονή και αυταπάρνηση και τελικά πλήρωσε το κόστος με διαγραφή.
Αυτό και μόνο είναι ένα επιχείρημα για όλους όσους έχουν επιφυλάξεις (και καλά κάνουν) αλλά αξίζει να δοκιμαστεί και να αποδείξει ότι και με πράξεις τα εννοεί.
Προσωπικά αν και δεν είχα καλή εντύπωση προεκλογικά για το ΣΥΡΙΖΑ εν τούτοις η Ζωή με κέρδισε με την συνέπειά της και από τότε τη στηρίζω και από τον ιστοχώρο μου:
Βλέπε σχετικά: stoxasmos-politikh
Τέλος εύχομαι καλή νέα αρχή και το κίνημα να δυναμώσει και να γίνει πρωτοπόρο - παρά τα όσα τα ΜΜΕ θα γράφουν και τα παραδοσιακά κόμματα με τα παπαγαλάκια θα διαρρέουν και θα συκοφαντούν χωρίς να προβάλλουν τι ακριβώς πρεσβεύει και τι ακριβώς υπόσχεται...
========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.