Τρίτη 19 Απριλίου 2016

«Πλεύση Ελευθερίας»: Το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Η φώτο της χαμογελαστής Κωνσταντοπούλου στο Facebook

Μια φωτογραφία με νόημα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του νέου κόμματος της, «Πλεύση Ελευθερίας».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εμφανίζεται γαλήνια και ιδιαίτερα χαμογελαστή με φόντο τη θάλασσα δίνοντας τον δικό της συμβολισμό για την ελευθερία, που παραπέμπει και στο λογότυπο του κόμματος της.

Σχετικό: Πρόταση της «Πλεύση Ελευθερίας»: Σήμερα Τρίτη, 19 Απριλίου, 2016 στις 7μμ, στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Αθήνα) κάνουμε μία νέα αρχή σε ανοιχτή εκδήλωση και ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου


Σήμερα κάνουμε την αρχή! Παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση της  στο Θέατρο Χυτήριο στις 7μμ στο https://www.plefsieleftherias.gr


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.