Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

kalami.net/USA: H Oμογένεια οφείλει ''να διώξει με τις κλωτσιές'' από τις Οργανώσεις της, απατεωνίσκους, τυχοδιώκτες, κόμματα και συμφέροντα

 'Ηρθε η ώρα -τώρα που τέλειωσε η παρέλαση- να καθαρίσει η ελληνική παροικία Νέας Υόρκης από την οσμίζουσα άσχημα ''χαβούζα'' της Ομοσπονδίας ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΩΝ Αστόριας Νέας Υόρκης, που εξευτέλισε την Ομογένεια, μετατρέποντας την εθνική της παρέλαση σε έναν μικρό εμπορικό-κομματικό ''καρνάβαλο'' γιά την εξυπηρέτηση συμφερόντων (οικονομικών, εκδοτικών, κομματικών, προσωπικών κλπ).
Greek Parade New york 2016

Οι αποδοκιμασίες κατά Κυρ. Μητσοτάκη στην μικρή παρέλαση και η παραπληροφόρηση χειρίστου είδους
Τις αποδοκιμασίες κατά του Κυρ. Μητσοτάκη, στην μικρότερη και χειρότερη ''εμπορική-κομματική'' παρέλαση στην ιστορία της Ομογένειας Νέας Υόρκης, όταν αναγγέλθηκε το όνομά του από τους εκφωνητές της παρέλασης (αλλά και σε μία ακόμα περίπτωση, όταν περπατούσε με τους λοιπούς επισήμους στην 5η Λεωφόρο), τα εξαγορασμένα -γιά ''μία χούφτα δολάρια''- ελληνόφωνα ΜΜΕ Αστόριας και οι ευθυνόφοβοι ανταποκριτές -στις ΗΠΑ- ΜΜΕ Ελλάδας, γιατί την κρύβουν; Δεν ''είδαν'', δεν ''άκουσαν'' τίποτα; Δεκτόν ότι, η -μικρής κυκλοφορίας- ημερήσια εφημερίδα ''Εθνικός Κήρυκας'' Νέας Υόρκης, είναι διαχρονικό ''παραμάγαζο'' της οικογένειας Μητσοτάκη, αλλά τα υπόλοιπα ΜΜΕ Ομογένειας και Ελλάδας, γιατί ''δολοφονούν'' την αλήθεια με κακή παραπληροφόρηση, ειδικά με τα περί ''μεγάλης παρέλασης''; Τέτοια κατάντια;

Η ελληνική Ομοσπονδία Νέας Υόρκης έγινε κι επίσημα ''κομματικό κέντρο'' της ''Νέας Δημοκρατίας''
Στο ''επίσημο δείπνο'', παραμονή της παρέλασης στο ''Χίλτον'', αυτό το φτηνό ''κομματικό νεο-Δημοκρατικό παραλήρημα'' από τους τιποτένιους της ελλην. Ομοσπονδίας, που εξευτελίζει την Ομογένεια -που ΠΛΗΡΩΝΕΙ γιά την παρέλαση-, σε τι χρειαζόταν;
Σημ.: Ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης επικρίνεται δίκαια, γιά φτηνές συμπεριφορές απόπειρας ''κομματικοποίησης της Ομογένειας'', χρησιμοποιώντας ακόμα και την ''εθνική της παρέλαση''. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι, η Ομογένεια σήμερα, δεν είναι ίδια με αυτήν δεκαετιών '80 και '90, με τα αστοιχείωτα ''βούρλα'' ως ηγέτες Οργανώσεων. Δυστυχώς -και κρίμα- επέδειξε ''μαυρογυαλούρικη πρακτική'' (π.χ. εξαγγελία -χωρίς αξία- σχέδιου Νόμου γιά ψήφο Απόδημων), που παραπέμπει σε παλαιοκομματικές αθλιότητες, υποτιμώντας πολύ την νοημοσύνη της Ομογένειας.


Κάθε χρόνο και...

χειρότερα: Ούτε 7.000 παρελαύνοντες και θεατές στην παρέλαση, Νέα Υόρκη
Συμφέροντα, πολιτικοί-κομματικοί τυχοδιώκτες και σκάνδαλα, απομάκρυναν την Ομογένεια από την εθνική της παρέλαση, που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε ευτελισμένο ''εμπορικό καρνάβαλο''
Με ήλιο και λίγο κρύο (47 F) έγινε η παρέλαση την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στην 5η Λεωφόρο Μανχάτταν Νέας Υόρκης, γιά την 25η Μαρτίου. Δυστυχώς, όπως φαίνεται χρόνο με τον χρόνο, η συμμετοχή κόσμου μειώνεται. Εφέτος παρελαύνοντες και θεατές μαζί, ήταν περίπου 6.000-6.500. Συμμετείχαν 42 άρματα (με μέσον όρον 10 άτομα πάνω τους το καθένα) και 68 πεζοπόρα τμήματα (με μέσον όρον 30 άτομα το καθένα, στην πλειοψηφία παιδιά). Αν προσμετρήσουμε και περίπου 400 άτομα φιλαρμονικών, συν τους επίσημους, αξιωματούχους και παρατρεχάμενους, οι παρελαύνοντες ήταν περίπου 3.500. Οι θεατές, ας πούμε ότι ήταν 3.000 (που δεν ήταν), στα 5 μικρά οικοδομικά τετράγωνα νότια της εξέδρας επισήμων, ενώ βόρεια αυτής, ήταν ολίγοι.
Φυσικά, κι εφέτος, οι τυχοδιώκτες της διοργανώτριας Ομοσπονδίας και τα εξαγορασμένα ελληνόφωνα ΜΜΕ Αστόριας, θα μιλήσουν και πάλι γιά... 100.000 κόσμο ''όπως είπε η αστυνομία'' (ανώνυμα), γιά ''μεγαλειώδη παρέλαση'' και άλλα χαζά. Αλλά το οφθαλμοφανές γεγονός παραμένει: Ούτε 7.000 άτομα συνολικά, παρελαύνοντες και θεατές μαζί. Τα υπόλοιπα είναι ''μπούρδες'' επιτήδειων.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ''γκέττο'' Αστόριας, έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να διπλασιάσει το χρήμα της Οργάνωσης προς ελληνικά ΜΜΕ Αστόριας, που αναφέρονται σε... ''μεγαλειώδη παρέλαση''. Αφού συνήθισαν στο παραμύθι και ''πάνε πακέτο'', που το πρόβλημα;
Η κομματικοποίηση της εμπορικής παρέλασης, με την παράτυπη- πραξικοπηματική επιλογή του πρόεδρου της ''Νέας Δημοκρατίας'' Κυριάκου Μητσοτάκη, ως ''μέγα τελετάρχη'', γιά να εξυπηρετηθούν συμφέροντα (του πρόεδρου της Ομοσπονδίας και του εκδότη της ''μητσοτακικής'' εφημερίδας ''Εθνικός Κήρυκας''), συνέβαλαν στην μειωμένη συμμετοχή της Ομογένειας. 'Ηταν η πιό μικρή παρέλαση των τελευταίων 10 χρόνων.
Στην παρέλαση, συμμετείχαν άνδρες της προεδρικής Φρουράς από την Ελλάδα και γνωστοί ''μαϊντανοί'' σε ρόλο ''επίσημων''. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπλ. υπουργός 'Αμυνας Δ. Βίτσας. Παρόντες (πάλι), ο δήμαρχος Γ. Πατούλης και ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.
Κυριάκος Μητσοτάκης: ''Δεκάδες χιλιάδες παρέλασαν σήμερα'' (ή ''στραβός'' είναι ο Κούλης ή δεν είδε την παρέλαση, αφού ήταν απασχολημένος στην εξέδρα επισήμων με προεδροπαράγοντες, κομματικούς και λοιπά σούργελα). Δεν μας προβληματίζει η ασοβάρευτη-προπαγανδιστική δήλωση, αφού η ΝΔ εξακολουθεί να έχει υπεύθυνον γιά τους Απόδημους, το ''διαχρονικό ανέκδοτο'' Παν. Σκανδαλάκη, που συνόδευε τον κ. Μητσοτάκη.
Σημ. 1: 500.000 δολ. ξοδεύτηκαν γιά έναν 3ωρο ''καρνάβαλο'' και λοιπές εκδηλώσεις, χώρια τα χρήματα συλλόγων-Οργανώσεων γιά άρματα, ενώ ελληνικά σχολεία στην Νέα Υόρκη κλείνουν από έλλειψη χρημάτων.
Σημ. 2: Αισθητή η παρουσία παπαδαριού (με αρχηγό την αρχιεπισκοπική ''γιαγιά'') και εκκλησιαστικών ενοριών-Κοινοτήτων.
(Η φωτογραφία πάνω δεξιά, από το κανάλι 9. 'Αδειες εξέδρες βόρεια και δίπλα στην εξέδρα των επισήμων, μισή ώρα μετά την έναρξη της παρέλασης)Κι ενώ εμείς ασχολούμεθα με παρελάσεις-καρνάβαλους, με Κούληδες και αρκετό ''ώπα'', η τραγική πραγματικότητα μας προσγειώνει ανώμαλα: ''Δημιουργία 38 δίγλωσσων προγραμμάτων στα δημόσια σχολεία Νέας Υόρκης για την χρονιά 2016-17, με την ελληνική γλώσσα να απουσιάζει πάλι''. 'Eχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν ότι, η χειρότερη ''οργανωμένη Ομογένεια'' είναι αυτή στο -και γύρω από το- ''γκέττο'' Αστόριας, επειδή ΜΟΝΟ με χορούς-πανηγύρια, παρελάσεις-καρνάβαλους ασχολείται, αδιαφορώντας γιά τα υπόλοιπα;

greek parade new york-2016
greek parade new york-2016

Το ίδιο παραμύθι 20 χρόνια: Φτηνές-''μαυρογυαλούρικες'' εξαγγελίες, χωρίς ουσία, πρακτικό αποτέλεσμα
Μία ακόμα κουτοπόνηρη, χαζή πρόταση Νόμου γιά ''ψήφο στους Απόδημους 'Eλληνες''
Κατατέθηκε από την ''Νέα Δημοκρατία'' και... ''συμπτωματικά'' μία ημέρα πριν την άφιξη Κυρ. Μητσοτάκη στην Νέα Υόρκη, γιά συμμετοχή του στην παρέλαση, δηλ. ''πυροτέχνημα γιά εξαπάτηση αφελών'', εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων γιά τον παράτυπο τρόπο, με τον οποίον απατεωνίσκοι και κομματικοί στην ελληνική Ομοσπονδία Αστόριας, μαζί με εκδοτικά ''μητσοτακικά'' διαχρονικά συμφέροντα (''Εθνικός Κήρυκας''), τον επέλεξαν γιά ''μέγα τελετάρχη'' στην παρέλαση. Και αυτός, ανεύθυνα-δημαγωγικά, φέρνει τα κομματικά πάθη του μνημονιακού νεο-Ελλαδιστάν στην Ομογένεια, σε μιά απόπειρα να την κομματικοποιήσει, αλλά δυστυχώς γι' αυτόν, η Ομογένεια έπαθε κι έμαθε και δεν τον λαμβάνει υπόψην, με εξαίρεση ολίγους καθυστερημένους, αστοιχείωτους του οπισθοδρομικού-αντιδραστικού ελληνικού ''γκέττο'' Αστόριας.
Η πρόταση Νόμου, ΔΕΝ περιλαμβάνει το δικαίωμα της επιστολικής ψήφου. Κατά συνέπεια, ΔΕΝ έχει και καμία αξία γιά την Ομογένεια, η οποία γνωρίζει ότι δεν θα ψηφιστεί (απαιτούνται 200 ψήφοι στην Βουλή), αφού η κοροϊδία, εξαπάτηση του διαπλεκόμενου- διεφθαρμένου κράτους των Αθηνών εις βάρος των Απόδημων, είναι γνωστή, διαχρονική, δεδομένη... (Το κείμενο της πρότασης Νόμου).


Ποιός άσχετος και ανόητος έγραψε το σχέδιο Νόμου; Στις ΗΠΑ τα ''προξενικά καταστήματα'' (δηλ. ''εκλογικά κέντρα'') είναι 9. Αν ψηφίσουν (τυπικά) οι μισοί από τις 450.000, πότε θα προλάβουν; Κατά συνέπεια, το σχέδιο Νόμου ήταν ένα άθλιο πυροτέχνημα Κυριάκου Μητσοτάκη, νομίζοντας ότι θα εξαπατήσει την Ομογένεια, ερχόμενος γιά την παρέλαση, λες και οι Ομογενείς είμαστε αστοιχείωτοι, αγράμματοι ''καραγκιόζηδες'', αλα Γαλάτουλα. 'Αρα στην ''Νέα Δημοκρατία'' ή δεν πιστεύουν οι ίδιοι ότι το σχέδιο θα γίνει ποτέ νόμος ή είναι γελοίοι.
Και για να διασκεδάσουμε με όλους αυτούς τους ''πολιτικούς-κομματικούς καραγκιόζηδες'' του μνημονιακού νεο-Ελλαδιστάν, που υποτιμούν την νοημοσύνη μας, προτείνουμε το αυτονόητο: Οι εκτός Ελλάδας 'Ελληνες είμαστε περίπου 4 εκατομ. (και όχι 7 που λέτε εσείς οι άσχετοι). Δηλ. το 30% περίπου του συνόλου του 'Εθνους. Ας πούμε ότι τα 2/3 του 30% είμαστε στα Δημοτολόγια Ελλάδας και του εκλογικού σώματος. Δώστε μας και την επιστολική ψήφο, αλλά και τα 2/3 τoυ 30% των εδρών στην Βουλή, δηλ. αναλογικά, 60. Τολμάτε; ΔΕΝ τολμάτε, γιατί ''βρωμάτε''. 'Αρα συνεχίστε να ''δουλεύετε''-εξαπατείτε τον εκεί... ''σοφό λαό'' και αφήστε την Ομογένεια ήσυχη. Αυτή ΔΕΝ τρώει το κουτόχορτό σας (με εξαίρεση ολίγα ''βλήματα'' στο ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης). Συμπέρασμα; 'Οχι, δεν θέλουμε να ψηφίζουμε γιά τα της Ελλάδας.

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ γιά το ''σχέδιο Νόμου'' της ''Νέας Δημοκρατίας'' περί ψήφου στους Απόδημους


'Οταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, δηλώνει σε ραδιόφωνο Αστόριας, ότι «ο Κυρ. Μητσοτάκης επιλέγηκε ως ''μέγας τελετάρχης'' στην παρέλαση, επειδή αντιπροσωπεύει το 65% του ελληνικού λαού», τότε δεν μιλάμε απλά γιά ''καραγκιόζη'', αλλά γιά...''φευγάτο''.


''Της Ομοσπονδίας Αστόριας το κάγκελο'': Το ''βαθύ λαρύγγι'', ο πρόεδρoς και οι...υπόλοιποι... (Διαβάστε)


Διαπλοκή και Διαφθορά θα έχουν την ''τιμητική'' τους στην παρέλαση-''καρνάβαλο'' Νέας Υόρκης, Κυριακή 10 Απριλίου
500.000 δολ. γιά έναν 3ωρο ''καρνάβαλο'', ενώ ελληνικά σχολεία κλείνουν από έλλειψη χρημάτων (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ-Αναλυτικά)

Παραλίγο η Πυροσβεστική να ''σφραγίσει'' το ''Σταθάκειο'', έδρα της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης
Την Πέμπτη 7 Απρ. '16, περίπου 7:00 μ.μ. και λίγο πριν αρχίσει η τελευταία ''πανομογενειακή συγκέντρωση'' γιά την παρέλαση, με την παρουσία αρχιεπίσκοπου, διπλωματών κ.ά., η Πυροσβεστική ήταν έτοιμη να σφραγίσει (κλείσει οριστικά) το κτίριο, εξαιτίας πολλαπλών παραβάσεων σχετικών με την ασφάλειά του και την σωματική ακεραιότητα των συνεδριαζόντων ή συμμετεχόντων σε εκδηλώσεις, σε αυτό. Ο εξευτελισμός, αποτράπηκε προσωρινά, αφού η Πυροσβεστική έδωσε άλλη μία προθεσμία 30 ημερών γιά να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές (ή ''λουκέτο'').

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.