Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Κομμουνισμός με δεξιές τσέπες: 2,1 εκ. ευρώ οι καταθέσεις Σταθάκη

Καταθέσεις ύψους 2.178.161,01 ευρώ σε τράπεζες της Ελλάδος και της Κύπρου διαθέτει ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης. Το κεντρικό πρόσωπο δηλαδή μαζί με τον Αλέκο Φλαμπουράρη που απασχόλησε την Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες στη Βουλή το τελευταίο διάστημα.

Βάσει του προηγουμένου πόθεν έσχες του, οι καταθέσεις του κ. Σταθάκη ήταν 451.061 ευρώ άρα εμφανίζονται (σ.σ. προφανώς με τη σχετική διόρθωση του χαμένου του εκατομμυρίου) αυξημένες κατά 1,7 εκατ. ευρώ από το ένα έτος στο άλλο.

Η οικογένεια Σταθάκη δηλώνει 51 εγγραφές ακινήτων σε 51 ακίνητα σε Χανιά, Κορινθία, Αττική και Αχαΐα με τον υπουργό να έχει στη δική του κατοχή τα 13 εξ αυτών.

Ο ίδιος, τη χρονιά που εξελέγη βουλευτής πούλησε αμοιβαία κεφάλαια της BLACKROCK GLOBAL με τίμημα 54.811,84 ευρώ, μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της SISE EURO CORPORATE εισπράττοντας 29.447,98 ευρώ αλλά και μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της MORGAN STANLEY εισπράττοντας 58.373, 4 ευρώ.

Κατά τα λοιπά διατήρησε τα μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της ALPHA BLUE CHIPS, ALPHA BRIC και SISE BRIC FUND συνολικής αξίας αποτίμησης 218.643 ευρώ. Παράλληλα διατήρησε μετοχές της HELLENIC SEAWAYS αξίας κτήσης 81.187,5 ευρώ. ...


Ταυτόχρονα, η οικογένεια Σταθάκη εμφανίζεται να έχει στην κατοχή της και δύο αυτοκίνητα.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.