Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Επεισόδιο με βουλευτές της Χ.Α. - Ζητήθηκε από τη φρουρά της βουλής να απομακρύνει τον Λαγό - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση προκλήθηκε στη βουλή με πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Όλα ξεκίνησαν όταν πήρε το λόγο ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης για να απαντήσει επί προσωπικού στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά με τον οποίο είχε νωρίτερα κόντρα.

Όταν ο κ. Σκουρλέτης ολοκλήρωσε την παρέμβασή του ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Λαμπρούλης έδωσε το λόγο στον κ .Παππά για να απαντήσει. Εκείνη την ώρα ξεσηκώθηκε σύσσωμη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής. Οι βουλευτές άρχισαν να φωνάζουν και να καταφέρονται εναντίον των υπουργών με απρεπείς εκφράσεις και χαρακτηρισμούς. Μεταξύ άλλων φώναζαν "είσαι βλάκας", "ντροπή σου", "κολλητοί με τους τρομοκράτες έχετε γίνει".

Μάλιστα ο Γιάννης Λαγός σηκώθηκε όρθιος με αποτέλεσμα ο κ. Λαμπρούλης να διακόψει την συνεδρίαση και να καλέσει την φρουρά για να βγάλει έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

enikos.gr

========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.