Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Ο πολιτικός πατέρας του Τσίπρα το "παίζει Θεός" και τον κατηγορεί για προδοσία


Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 συμπλήρωσε ότι «Κανείς δεν έχει ασυλία. 
Ούτε ο Θεοδωράκης, ούτε ο Γλέζος, ούτε ο Σάντας είχε»

Καταπέλτης κατά της κυβέρνησης και της ηγετικής ομάδας του Μαξίμου εμφανίστηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στους Μαριάννα Πυργιώτη και Ανδρέα Παπαδόπουλου ο Αλέκος Αλαβάνος.

«Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο νέο Ταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις.


Συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί από αυτή την κυβέρνηση και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν.

«Είναι δυνατόν να θεωρείτε το Φλαμπουράρη, το Βούτση, τον Παπά υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την αριστερά; Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία» τόνισε και πρόσθεσε πως υπάρχουν ποινικές ευθύνες γιατί πρόκειται για εκποίηση δημόσιας περιουσίας.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και τη διαδοχή του είπε: 
«Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα».
ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Οταν ο Αλέκος Αλαβάνος έπλεκε το εγκώμιο του πρωτοεμφανιζόμενου τότε Αλέξη Τσίπρα [βίντεο]

«Ενας 30άρης, αξιόλογο στέλεχος και άνθρωπος, ευαίσθητος, διαφορετικός από εμένα». Ετσι περιέγραφε ο Αλέκος Αλαβάνος τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε Αλέξη Τσίπρα.
Ηταν το 2006, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το Συνασπισμό. Σε μία συνέντευξή του, στο Αχελώος TV, ο τότε πρόεδρος του κόμματος, μιλούσε για αυτή την επιλογή.
«Το ένα άνοιγμα που κάναμε ήταν προς τη νεολαία. Ενας υποψήφιος 30άρης. Αξιόλογο στέλεχος, αξιόλογος άνθρωπος, ευαίσθητος», έλεγε περιγράφοντας τον κ. Τσίπρα. «Ευαίσθητος, διαφορετικός από εμένα και τη δική μας γενιά. Συλλαμβάνει τη νέα γενιά με ένα διαφορετικό τρόπο από ό,τι μπορούμε εμείς», συμπλήρωνε.
Τα πράγματα έχουν βέβαια αλλάξει ραγδαία από τότε στις σχέσεις Αλαβάνου-Τσίπρα. 
Πρόσθεσε πως ο κάθε άνθρωπος κρίνεται κάθε στιγμή.

«Κανείς δεν έχει ασυλία. Ούτε ο Θεοδωράκης, ούτε ο Γλέζος, ούτε ο Σάντας είχε» τόνισε.

Τέλος τόνισε πως υπάρχουν διαδικασίες συσπείρωσης της κατακερματισμένης αριστεράς και σημείωσε πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη ΛΑΕ.

«Και η κ. Κωνσταντοπούλου έχει σχέσεις με τη ΛΑΕ. Ελπίζω σε μια συσπείρωση» κατέληξε.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου