Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ήταν καλύτερος ο Μπερλουσκόνι... Από τον αριστερό κι ανατρεπτικό Giuseppe Povia!

Της Μαριάννας Τσήπα
Μην νομίζετε πως μόνο στην Ελλάδα ζούμε το δράμα της "αριστεράς" που μπορεί να υλοποιήσει ότι δεν μπόρεσε και δεν μπορεί η δεξιά.
Στη γειτονική Ιταλία ζουν το ίδιο θεατρικό δράμα, με τον "αριστερό" δοτό πρωθυπουργό Ρέντζι!
Έτσι, ο ανατρεπτικός, αριστερός κι επαναστάτης καλλιτέχνης Giuseppe Povia, συμπεριλαμβάνει στον νέο δίσκο του (διπλό CD), με τίτλο Νέα Αντι-Νεοταξική Παγκοσμιοποίηση (Nuovo Contrordine Mondiale) και το τραγούδι "Ήταν καλύτερος ο Μπερλουσκόνι".
Ο νέος δίσκος του Giuseppe Povia (Nuovo Contrordine Mondiale), για όσους...
ενδιαφέρονται: ufficiostampa@povia.net
Η σκηνοθεσία των βιντεοκλίπ, πάντα ο μεγάλος σκηνοθέτης Marco Carlucci Primafilm - Creative District. Toυ σκηνοθέτη και παραγωγού, που το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης λογόκρινε την ταινία Τhe hundredth monkey” (Ο εκατοστός πίθηκος): Αιδώς Αργείοι του 17ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης...
Αξίζει να δείτε τη δουλειά του Ιταλού τραγουδοποιού Giuseppe Povia, μουσική και στίχους και για την οποία ξεσήκωσε σάλο στις σιωνιστικές οργανώσεις της Ιταλίας κι επειδή ήταν η μουσική επένδυση της ταινίας του Marco Carlucci, που λογοκρίθηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης... ίσως ήταν ένας από τους λόγους αυτής της επαίσχυντης ενέργειας: Ο Povia, ιταλός τραγουδοποιός, σε στρατευμένη τέχνη: Ποιος κυβερνάει τον κόσμο / Chi comanda il mondo / Who’s in charge of the world (ελληνικοί υπότιτλοι)
Σχετικά, για τον δοτό πρωθυπουργό Ρέντζι:
 Ποιοι κρύβονται στη σκιά του νεοφιλελεύθερου ηγέτη της πρώην “Ελιάς” και του πάλαι ποτέ Κομουνιστικού Κόμματος Ιταλίας;
 Habemus klone! To πρώην K.Κ.Ι. απέκτησε νεοφιλελεύθερο ηγέτη…
 Το "Δημοκρατικό Κόμμα" Ιταλίας αυτοκτόνησε...
 Ιταλία, πριν 45 χρόνια η νίκη και σήμερα η ήττα...

Το "Ήταν καλύτερος ο Μπερλουσκόνι":


Από "σίβυλλα"
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.