Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Théâtre de la Huchette (de l'absurde): "52χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε ο σύζυγός της σε παραλία" - Αντί "εξόδου" άνδρες του Λιμενικού προχώρησαν στην σύλληψη του 58χρονου!!! Αδιέξοδο και Αθάνατο Μεσολόγγι


Σύμφωνα με την μήνυση, η γυναίκα είχε καυγά με τον 58χρονο σύζυγό της, ο οποίος όπως υποστηρίζει η ίδια, στη συνέχεια την βίασε στη θαλάσσια περιοχή Παλαιοπόταμος κοντά στην παραλία του Λούρου

Μήνυση σε βάρος του ίδιου του συζύγου της κατέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης 52χρονη από χωριό της Δημοτικής Ενότητας Οινιαδών του δήμου Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με την μήνυση, η γυναίκα είχε καυγά με τον 58χρονο σύζυγό της, ο οποίος όπως υποστηρίζει η ίδια, στη συνέχεια την βίασε στη θαλάσσια περιοχή Παλαιοπόταμος κοντά στην παραλία του Λούρου.

Αμέσως άνδρες του Λιμενικού προχώρησαν στην σύλληψη του 58χρονου, ο οποίος σε λίγη ώρα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο του Μεσολογγίου με την διαδικασία του αυτοφώρου.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.