Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

«Χοντρό» επεισόδιο Κοντομηνά-Κασιδιάρη! «Είσαι ο κύριος τίποτα»- «Ρε_καραγκιόζη, βλάκα, σέβομαι την ηλικία σου»


Οξύτατο επεισόδιο είχαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος έως πρόσφατα κατείχε τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha (σήμερα ο σταθμός έχει μεταβιβαστεί στην κόρη του Μαρία).

Ο κ. Κοντομηνάς είπε «κύριο τίποτα» τον Ηλ. Κασιδιάρη, ο οποίος τον αποκάλεσε «βλάκα» και «καραγκιόζη».

Eιδικότερα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που έχει αλληλομηνυθεί με τον Δ. Κοντομηνά, διαμαρτυρήθηκε για την προβολή του κόμματός του από τον σταθμό. Ο Δ. Κοντομηνάς είπε ότι αν δείξει αυτά που κάνει η Χρυσή Αυγή «καήκατε».

«Και συ τι είσαι; Κριτικός κινηματογράφου ή ο Σπηλμπεργκ;», φώναξε ο Ηλ Κασιδιάρης κουνώντας έντονα τα χέρια του και απαιτώντας από τον Δ. Κοντομηνά να μην χειρονομεί.

«Θα σας κρίνω, εσείς πως κρίνετε;», αντέδρασε ο Δ. Κοντομηνάς.

Λίγο αργότερα υπήρξε νέα επίθεση του Ηλ. Κασιδιάρη λέγοντας «μην φωνάζετε, υπάρχει κίνδυνος εμφράγματος». Ο βουλευτής ρώτησε για παρουσία του Δ. Κοντομηνά στην λίστα Λαγκάρντ, με τον επιχειρηματία να λέει ότι δεν είχε ποτέ λογαριασμό στην HSBC.

Ο Ηλ. Κασιδιάρης ρωτούσε φωνάζοντας αν ο Δ. Κοντομηνάς «συνδέεται με οικονομικά εγκλήματα».

Ο Δ. Κοντομηνάς τον αποκάλεσε δύο φορές «κύριε τίποτα» και ο Ηλ. Κασιδιάρης απάντησε «τι λες βρε καραγκιόζη, βλάκα, σέβομαι ηλικία και δεν σηκώνομαι».

Στη συνέχεια σηκώθηκε και είπε ότι θα πάει στον εισαγγελέα.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.