Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Σουηδία: Παραιτήθηκε η νεότερη υπουργός διότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ [όπως στο ELLADA]

Η Άϊντα Χαντζιάλιτς η νεαρότερη υπουργός στην ιστορία της Σουηδίας παραιτήθηκε μετά την αποκάλυψη ότι συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η 29χρονη Χάντζιαλιτς, που είχε στην αρμοδιότητά της θέματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συνελήφθη από την αστυνομία στη γέφυρα μεταξύ Δανίας και Σουηδίας με 0,2 τοις χιλίοις αλκοόλ στο αίμα της, μετά από ένα δείπνο στην Κοπεγχάγη.

Έγινε η νεότερη υπουργός της Σουηδίας, όταν διορίστηκε στην κεντροαριστερή κυβέρνηση συνασπισμού το 2014.

Είχε έρθει ως πρόσφυγας στη Σουηδία από τη Βοσνία σε ηλικία των πέντε ετών με την οικογένειά της.


Ποιος υπουργός [στο ELLADA] ήπιε 8 τζιν τόνικ λίγο πριν πάει στην Βουλή; Είναι πάντα μεθυσμένος
** Μου αρέσει η απευθείας σύνδεση με τη Βουλή, κανονική απευθείας, τηλεφωνική. Έχω μια φίλη δημοσιογράφο, η οποία με χρησιμοποιούσε κατά καιρούς όταν ήμουν νεότερος. Τώρα πια είμαστε φιλαράκια και όταν πηγαίνει στη Βουλή, στα μεγάλα γεγονότα, με θυμάται και επικοινωνεί μαζί μου από εκεί μέσα. Πριν έλθει η νύχτα με πήρε στο σπίτι. Θυμάμαι ότι ήταν νωρίς επειδή μόλις είχαν αρχίσει οι ειδήσεις. Η ώρα λοιπόν ήταν περίπου οκτώ και ένας υπουργός είχε πιεί περίπου οκτώ τζιν τόνικ. Είναι πάντα μεθυσμένος, με τα μάτια κατακόκκινα σαν κλαμένα, έτσι μου είπε η φίλη μου. ...
Μέχρι τα μεσάνυχτα παραπαίει, κάθε φορά. Αυτό είναι κάτι αποδεκτό από τους συναδέλφους του αλλά είμαι της γνώμης ότι θα έπρεπε να υποβάλλονται σε αλκοτέστ. Και στη Βουλή τιμόνι κρατούν, κάπως έτσι το βλέπω.

** Θα μου πείτε, εδώ πωλείται η χώρα, με πειράζουν οι μπεκρήδες της Βουλής; Ο υπουργός που ανέφερα δεν είναι ο μόνος που πίνει σαν νεροφίδα πριν ψηφίσει σχέδια νόμου που κρίνουν τις ζωές όλων μας. Ναι, με πειράζει η απερισκεψία, η ανωριμότητα, η ανοησία, η ανοχή στα πάντα. Αν κάποιος πρόεδρος της Βουλής, κάποιος οποιοσδήποτε, είχε διώξει από την Ολομέλεια έναν που τρέκλιζε, θα ήταν όλα διαφορετικά. Από το μικρό ξεκινάμε και πάμε στα μεγάλα. Η Ελλάδα δεν θα γίνει κανονικό κράτος αν δεν καταφέρει να διώξει τα μοτοσακό από τα πεζοδρόμια. Πώς θα οργανωθεί ένα κράτος που δεν μπορεί να βάλει τάξη σε αυτά τα μικρά, τα καθημερινά;
[Η συνέχεια εδώ]

Οι κακιές γλώσσες λένε ότι και η Φωτεινή Πιπιλή πήγε και αυτή πιωμένη στη Βουλή
- Το παρακάτω VIDEO τους διαψεύδει:


Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 - (zeidoron)
Το χτεσινό ρεπορτάζ λέει: 
Κυκλοφορούν τρομοκράτες,έμποροι ναρκωτικών,ναρκομανείς και μεθύστακες στη Βουλή;
Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, πρότεινε να ελέγχονται οι βουλευτές για κατοχή εκρηκτικών, ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον Real Fm, όλα ξεκίνησαν με αφορμή την κουβέντα
στη διάσκεψη αναφορικά με την απαγόρευση της οπλοφορίας, μετά την πρόταση του Προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Τότε ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής πρότεινε να ελέγχονται οι βουλευτές, όχι μόνο για το αν οπλοφορούν αλλά για το αν έχουν πάνω τους εκρηκτικά, ναρκωτικά ή αλκοόλ. Μάλιστα χρησιμοποίησε τον όρο «μπάφο»!

Σε αυτό το σημείο ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Ιωάννης Τραγάκης τον ρώτησε αν έχει στη διάθεσή του συγκεκριμένα στοιχεία. Μάλιστα, παρενέβη, σύμφωνα με τον Real Fm και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος είπε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε έντονο ύφος: «εσύ που ούρησες έξω από το MEGA τολμάς να μας ζητάς να ελέγχουμε τους βουλευτές;»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα προβεί σε καταγγελίες συγκεκριμένων περιστατικών.
============
Λέμε εμείς σήμερα:
Επειδή σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο ρεπορτάζ η πρόταση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής δεν φαίνεται να "τάραξε" τους παρόντες τουλάχιστον βουλευτές,αφού αρκέστηκαν στο να τον περιμένουν να προσκομίσει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει εμείς τι πρέπει να υποθέσουμε;

Πως ισχύουν όσα λέει;
Διότι για μας η πιο λογική αντίδραση θα ήταν μια μήνυση κατά του Παππά ή από το σύνολο των έντιμων και ηθικών βουλευτών ή από το προεδρείο της Βουλής!

Ομως τίποτα από τα δύο δεν συνέβη και απλά περιφέρεται η είδηση ως ένα ακόμα ευτράπελο στιγμιότυπο από το Ελληνικό κοινοβούλιο.
Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.