Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ισραηλινή ΜΚΟ στη Λέσβο καλωσορίζει μετανάστες! - Ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ σε σχέση με τους πρόσφυγες και μετανάστες

Είναι περίεργα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.Σαν να λειτουργεί ένα κράτος δίπλα σε άλλο κράτος, πότε στα Εξάρχεια και πότε με αλληλέγγυους.(*)
Σχετικό: Ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ σε σχέση με τους πρόσφυγες και μετανάστες
Credits @Red Ice Radio! Many thanks to Henrik & Lana for telling it like it is and feeling for the Greek nation.

Δεν ξέρω τι θα νιώσετε, εγώ πάντως θύμωσα τόσο που ξενύχτησα για να το βγάλω. Ανέβηκε 3:40 τα ξημερώματα.
'Ένιωσα πως έφαγα μια γροθιά ακόμα στο στομάχι. Όχι ότι εκπλήσσομαι βέβαια...

Διαδώστε. Είναι πολλοί που δεν τα ξέρουν αυτά.

Κι όταν η κοπέλα αναφέρεται στην επανάσταση των Μακκαβαίων και στην εκδίκηση προς τους Ελληνες, μιλάει για τη σφαγή των Ελλήνων από Ιουδαιους στα αρχαία χρόνια! Και η μεγάλη τους γιορτή που λέγεται Χάνουκα, αυτή την επέτειο της σφαγής γιορτάζει. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ. Τα σχετικά θα τα δείτε εδώ http://www.pentapostagma.gr/2013/01/b...
Οι "περιούσιοι" εκδικήθηκαν τους Ελληνες τότε για τον πολιτισμό τους, τον εκδικούνται και τώρα...

Σχεετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/vie...


(*) Γιατί επιτρέπει η ελληνική πολιτεία την δημιουργία υπονοιών περί διαπλοκής κάποιων με ύποπτες ΜΚΟ που εδρεύουν πλέον στα νησιά μας; Τόσος θόρυβος, τόσες διαμαρτυρίες δεν συγκινούν κανέναν;
Σε παλαιότερό δημοσίευμά του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Γιώργος Παπαχρήστος με αφορμή τον ρόλο ορισμένων ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στα ελληνικά νησιά, κάνει λόγο για «απέραντο χάος» και  μιλά ακόμη και για ενδεχόμενο ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
Αφορμή γι’ αυτό αποτέλεσε είδηση ότι ΜΚΟ πέραν όλων των άλλων δίνει και μισθούς, οι οποίοι κυμαίνονται από 1.200 έως 2.000 ευρώ μηνιαίως σε… «εθελοντές» της (μόνον στην Ελλάδα οι… εθελοντές αμείβονται, όπως και στους Ολυμπιακούς του 2004) και μάλιστα μετρητά. Δεν απαιτείται κάποιος έλεγχος από το πού προέρχονται τα χρήματα, μέχρι το πώς μπαίνουν στην Ελλάδα των capital controls και αν μέσω της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης γίνεται και ένα ωραίο ξέπλυμα μαύρου χρήματος;
(Υπήρξε απαίτηση μιας ΜΚΟ, που δραστηριοποιείται στη Λέρο, οι έμμισθοι «εθελοντές» της, Έλληνες και ξένοι, να κάνουν κάθε πρωί ομαδική προσευχή πριν ξεκινήσει η ημέρα για το μεροκάματο).
Η ιστοσελίδα lesvospost, που παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τα πράγματα, αναφέρει ότι η δράση τους έχει προβληματίσει πρώτα απ’ όλα τις τοπικές κοινωνίες και Αρχές (με την εμφάνιση και μιας «ισλαμικής προέλευσης», η οποία δρα στην Μυτιλήνη, και για την οποία είχα αναφερθεί σε προηγούμενο σημείωμα).
Συμπτωματικώς (οι συμπτώσεις στην Τουρκία, δεν πείθουν και πολύ), ο τουρκικός Τύπος (Aydınlık, Milli Gazete, δημοσιεύματα των οποίων μετέφερε ο δημοσιογράφος Ν. Χειλαδάκης) αναφέρεται εκτενώς στην δραστηριότητα του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος διέθεσε στην Τουρκία περί τα… 11 δισ. δολάρια σε ΜΚΟ και για την προώθηση μουσουλμάνων μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Τα εκατομμύρια του Σόρος ρέουν σαν ποτάμι στην Τουρκία και χρηματοδοτούν μια σειρά οργανώσεων και ιδρυμάτων που απλώνονται σε όλο το φάσμα της τουρκικής κοινωνίας. Συγκεκριμένα, από τον Τζορτζ Σόρος ελέγχονται -σύμφωνα με κατάλογο που δημοσιεύτηκε στα τουρκικά ΜΜΕ- πάνω από 30 κοινωνικοπολιτικά Ιδρύματα. Πολλά από αυτά τα Ιδρύματα έχουν σχέση με ομοφυλοφίλους με την προώθηση του πολυπολιτισμού, αλλά και με την αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες, και την προώθησή τους προς την Δύση.
Αλλά οι διασυνδέσεις του Τζορτζ Σόρος με την προώθηση των μεταναστών προς την Ελλάδα αποκαλύφτηκε σε όλη της την έκταση, όταν τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Jonathan Samuels, ανταποκριτής του Sky News στη Λέσβο αποκάλυπτε για ένα εγχειρίδιο made by Soros το οποίο είχαν τυπώσει και διανέμει ΜΚΟ ελεγχόμενες και χρηματοδοτούμενες από τον Σόρος, το οποίο προμηθεύονται οι μετανάστες για να έρθουν στην Ελλάδα και το οποίο έχει συμβουλές, χάρτες, αριθμούς τηλεφώνων και οδηγίες για να περάσουν μέσα στην Ευρώπη.
Ο πρόχειρος οδηγός αυτός είναι γραμμένος στα αραβικά και περιλαμβάνει αριθμούς οργανισμών όπως ο Ερυθρός Σταυρός και η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε για τους πρόσφυγες. Πίσω από αυτούς τους οργανισμούς υπάρχει ο οργανισμός του Σόρος W2EU δηλαδή Welcome to Europe (καλωσήρθατε στην Ευρώπη).
Είναι περίεργα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Και όχι μόνον με τις ΜΚΟ. Σαν να λειτουργεί ένα κράτος δίπλα σε άλλο κράτος, πότε στα Εξάρχεια, πότε με αλληλέγγυους, αλλά και πότε με τροφοδοσίες προσφύγων, περί των οποίων άλλη φορά.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/pios-prostatevi-tis-ipoptes-mko-sta-nisia-pou-dechonte-metanastes

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου