Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Η Νέα Κεντροδεξιά του νεόδμητου ΣΥΡΙΖΑ με τα παλαιά και φθαρμένα υλικά και ως είθισται με τους συνήθεις γυρολόγους της παρτάδικης πολιτικής!

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και κυρίως εντελώς αναπάντεχα και ξαφνικά στην πολιτική των πολιτικών, αντίθετα αυτά εφαρμόζονται με τα  περισσεύματα θράσους αμετροέπειας και υποκρισίας στο "πόπολο" για την παραπλάνηση των ανυποψίαστων ψηφοφόρων τους., αλλά αυτοί γνωρίζουν και τον τρόπο και τον χρόνο για επαναφόρτιση με ελπίδες και για τους δήθεν νέους αγώνες για δημοκρατία, αξιοκρατία και (με φειδώ) για δικαιοσύνη (αυτό δεν αναστρέφεται).
Βλέπουμε, μετά το περσινό χειρουργικό ξεκαθάρισμα του αριστερού υπογάστριου του κόμματος και την εκδίωξη της αριστερής πλατφόρμας, και ότι είχε απομείνει και είχε να κάνει με ικανούς και συνεπείς αριστερούς, να οικοδομείται ένα νέο πασόκ, της μετά Αντρέα εποχής με τους γνωστούς γυρολόγους νεοφιλελεύθερους  εκσυχρονιστές του Σημίτη. Σύνθημα τους: Έρχεται η ώρα των Σημιτικών για ένα κεντροαριστερό κόμμα σοσιαληστικής (με Η δεν είναι λάθος) επανίδρυσης και επανάκαμψης.
Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το σενάριο αυτό, μεσούσης της συνεδρίασης, να υλοποιείται το νέο μόρφωμα κόμματος και δεν μας εκπλήσσει ακόμη και η μεταμφίεση του αρχηγού τους σε φωνή και έκφραση του αείμνηστου Αντρέα Παπανδρέου σε αντιστάθμισμα του σημιτικού καραβανιού (καθώς υπονοεί και ο ίδιος ο Τσίπρας με το καραβάνι που αλυχτάν τα σκυλιά  - μάλλον για μια θεσούλα.)
Βέβαια θα περιμένουμε πρώτα να δούμε και το ξήλωμα όλων αυτών, που βοήθησαν στην επικράτηση των μνημονίων - ειδικά του τρίτου, των λεγόμενων "χρήσιμων ηλιθίων" να καρατομούνται και να καταλαμβάνουν τις θέσεις τους οι παραμένοντες στην ουρά για υπουργοποίηση.
Τον Γενάρη 2015, ο ελληνικός λαός, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, ενώθηκε με την ελπίδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει λύση στη διαμάχη με την ευρωζώνη και ένα τέλος στα έξι χρόνια κρίσης στην Ελλάδα. Αντ' αυτού, ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων και αντί  για  "Πρώτη φορά Αριστερά" που  ήταν το σύνθημα της επικράτησης και της νίκης  του ΣΥΡΙΖΑ αυτός συνεχίζει και στο δευτερο συνέδριο να  αναζητεί μια συνολική λύση ροκανίσματος του χρόνου διακυβέρνησης με αυστηρά και στενά κομματικά κριτήρια αυτή τη φορά προσλαμβάνοντας από τον πάγκο των προαναφερθέντων γυρολόγων.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό, χωρίς σχόλια δικά μας:

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος



Φωτογραφίες: Eurokinissi/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
Φωτογραφίες: Eurokinissi

+A
Την πρώτη ημέρα του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, την παράσταση έκλεψαν οι ηχηρές παρουσίες του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και της πρώην γραμματέως του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.
Τα δύο στελέχη ασπάστηκαν με θέρμη τον πρωθυπουργό αλλά και τον Νίκο Παππά και όπως όλα δείχνουν θα αξιοποιηθούν στον επικείμενο ανασχηματισμό.
Ωστόσο, στο γήπεδο του Τae Kwon Do στο Φάληρο συναντήθηκαν ξανά και άλλα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σήμερα επιφανή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο περισσότεροι κάθισαν δίπλα δίπλα.
Ο φωτογραφικός φακός της Eurokinissi και του Χρήστου Μπόνη τους αποτύπωσε.
Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης
Ο πρώην γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Κοτσακάς
Ο γ.γ. του ΥΠΕΣΔΑ Δημήτρης Τσουκαλάς
Ο πρώην δήμαρχος Πειραιά, Στέλιος Λογοθέτης
Η υφυπουργός Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη
Η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με τον Αντώνη Κοτσακά
Ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης με την Θ. Τζάκρη
Ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης με το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαο Γκίβαλο
Ο πρόσφατα παραιτηθείς γ.γ. Πρώτης Υποδοχής Οδυσσέας Βουδούρης
Ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Τζουμάκας
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός επί Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστας Ασλάνης ενώ όρθιος πίσω του, είναι ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης.

Σχετικά άρθρα:
iefimerida.gr

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.