Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Η Ζωή στη Γαλλία: Δεν είναι μια Κυβέρνηση Αριστερών - Δεν είναι μια Κυβέρνηση Δεξιών - Είναι μια Κυβέρνηση Προδοτών


Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Γαλλική Λιλ, που βρέθηκε στην αρχή της εβδομάδας, προσκεκλημένη του υποψηφίου για τις Γαλλικές Προεδρικές Εκλογές, Ζαν Λυκ Μελανσόν, στην Πανγαλλική Συνδιάσκεψη της καμπάνιας του “Γαλλία Ανυπότακτη”.

Η Ζωή, μιλώντας με το γνωστό επιθετικό ύφος της και το χαρακτηριστικό λόγο της, διακόπηκε 21 φορές από τους ενθουσιώδεις Γάλλους που δε σταμάτησαν να τη χειροκροτούν, σχεδόν μετά από κάθε φράση της.

Ξεχωριστή στιγμή όταν αποκάλεσε “προδότες” τους Έλληνες κυβερνητικούς αλλά και στο τέλος της ομιλίας της, όπου όλοι οι Γάλλοι παρευρισκόμενοι πολίτες και πολιτικοί σηκώθηκαν όρθιοι ξεσπώντας σε παρατεταμένο-ρυθμικό χειροκρότημα.

Το κομμάτι που αποκαλεί προδότες τους κυβερνητικούς (video):΄



Όλη η ομιλία της Ζωής (video):
Στη Lille της Γαλλίας μεταβαίνει σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσκεκλημένη του Ζαν Λυκ Μελανσόν στο εθνικής εμβέλειας συνέδριο της καμπάνιας του “Γαλλία Ανυπότακτη” για τις Προεδρικές Εκλογές του 2017.

Η Ζωή θα μιλήσει στο Συνέδριο αύριο το πρωί, ακριβώς πριν την κεντρική ομιλία του Ζαν Λυκ Μελανσόν.

Ζωή και Ζαν Λυκ συνεργάζονται στενά από τον Αύγουστο του 2015, όταν πήραν την κοινή πρωτοβουλία “Plan B” ως απάντηση στους εκβιασμούς της Ε.Ε. και την υποταγή του επιτελείου Τσίπρα.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής έχουν ήδη γίνει συνεδριάσεις εργασίας στο Παρίσι και τη Μαδρίτη, ενώ επίκειται τον ερχόμενο μήνα συνεδρίαση στην Κοπεγχάγη. Μέσα από τις συναντήσεις αυτές χτίζεται ένα πανευρωπαϊκό μέτωπο ριζοσπαστικής απάντησης στους τραπεζικούς και οικονομικούς εκβιασμούς και στην βίαιη επιβολή λιτότητας και αντιδημοκρατικής διακυβέρνησης στους Ευρωπαϊκούς λαούς. Στο μέτωπο αυτό συμμετέχει ενεργά η Πλεύση Ελευθερίας.



Βλέπε Συνεντεύξεις: Συνεντεύξεις

Βλέπε Ομιλίες: Ομιλίες

Βλέπε Δελτία Τύπου: Δελτία Τύπου

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.