Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Η Πίπα της Κινέζας και οι ψαλτάδες της πολιτικής (δεξιός και αριστερός)


...και τώρα

Δύο ιδιαίτερα σημαντικές ειδήσεις, με τεράστια ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ σημασία.

Είδηση πρώτη:" Η νύφη έκανε «στοματικό σεξ» στον γαμπρό μπροστά στους καλεσμένους " !

Οι γάμοι στην Κίνα είναι γεμάτοι με έθιμα που πολλές φορές προκαλούν την αποστροφή ή ακόμα και την οργή. Στο φως της δημοσιότητας ήρθε άλλο ένα περίεργο έθιμο.

Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά η νύφη η οποία δεν διστάζει να μιμηθεί ότι προχωρά σε στομαtικό σeξ στο σύζυγό της κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης.

Το ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι όλη αυτή η «παράσταση» δίνεται μπροστά σε μικρά παιδιά.

Στο βίντεο φαίνεται ο γαμπρός ημίγuμνος να έχει ένος είδους παιχνίδι ανάμεσα στα πόδια του με τη νύφη να τον πλησιάζει και να το βάζει στο στόμα της.

«Πώς είναι δυνατόν αυτό να συμβαίνει σε οποιαδήποτε κουλτούρα;» αναρωτιούνται χρήστες που είδαν το βίντεο στο Live Leak με άλλους να επικεντρώνουν την κριτική τους στο γεγονός ότι όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά σε μικρά παιδιά.

Δείτε το και σε video:
Είδηση δεύτερη: "Ο Φίλης έψαλλε τον Ακάθιστο Ύμνο στη Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο" !

Το «παρών» στη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου έδωσαν ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι δύο πολιτικοί έψαλαν μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλο, όπως φαίνεται και στο βίντεο:

Το στιγμιότυπο από 4:00 έως 4:18:


Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με τον γιό του Περσέα και τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη στη Δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών (ΕΡΤ1, 28/10/2016)  [ολόκληρη η Δοξολογία: https://youtu.be/TRMhAkPVNqY]


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου