Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Φως στο τούνελ για χιλιάδες δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο

Φως στο τούνελ βλέπουν χιλιάδες δανειολήπτες ελβετικού φράγκου μετά την έκδοση της πολυαναμενόμενης απόφασης 334/2016 Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ,κατόπιν άσκησης συλλογικής αγωγής καταναλωτικών σωματείων, η οποία τους δικαιώνει. 
Μόλις σήμερα, 07/10/2016, όπως έκανε γνωστό ο Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου, ΣΥΔΑΝΕΦ, http://www.daneia-chf.gr/ που πρωτοστατεί στον εν λόγω αγώνα, επιδόθηκε η απόφαση στη διάδικο τράπεζα. (Δείτε την απόφαση εδώ
Παράλληλα ο ΣΥΔΑΝΕΦ συνεχίζει τις παρεμβάσεις του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Περιφερειακά, Δημοτικά Συμβούλια) αναδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη η απόφαση 334/2016 Π.Π.Α. να νομοθετηθεί βγάζοντας άμεσα από το αδιέξοδο χιλιάδες νοικοκυριά.
==================================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.